Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 lis 2010, 13:06
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 lis 2010, 13:10
Ja zawsze patrze na rece Turasowi,ktory akurat przygotowuje mi zarloA myślisz że czemu kebaby robią w Europie taką furorę? Cholera wie czego oni tam dodają.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 lis 2010, 13:20
Rozmyslalem wlasnie ten temat.Mentor pisze:Kaczy musisz przyjechać na zlot. Musisz.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lis 2010, 13:24
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lis 2010, 13:28
Kilka storn wcześniej zaproponowałem moje skromne 40 m kwadratowych na Jelonkachkaczy pisze:Tylko gdzie on będzie ? Z tego co pamiętam był już jakiś koło Poznania
I jeszcze pewnie była ona ulokowana w Rzymie, a prowadzili ją księża-ultrasi RomyKamil232 pisze:Mnie się wydaje, że Babel z Chłopaczkiem byli razem w jakiejś katolickiej szkole w której dochodziło do pedofilskich patologii.
Nie rozumiem o co wam chodzi. Chciałem trochę rozrywki na forum wprowadzić, a wam nie pasuje. Ok, byłyby tam penisy, bądź Biedroń, to wasze żale miałyby podstawę, ale macie fajną dupcię, więc enjoyKamil232 pisze:PS. Barbuks usuń ten podpis bo chłopie nie mogę się skupić czytając Twoje posty
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 lis 2010, 13:48
Ja od Sierpnia będę miał kawalerkę w Szczecinie.bartbuks pisze: kaczy napisał(a):Tylko gdzie on będzie ? Z tego co pamiętam był już jakiś koło Poznania
Kilka storn wcześniej zaproponowałem moje skromne 40 m kwadratowych na JelonkachOczywiście było to w formie żartu
Jak wcześniej wspominałem ja już nie mam problemubartbuks pisze: Nie rozumiem o co wam chodzi. Chciałem trochę rozrywki na forum wprowadzić, a wam nie pasuje. Ok, byłyby tam penisy, bądź Biedroń, to wasze żale miałyby podstawę, ale macie fajną dupcię, więc enjoy![]()
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lis 2010, 13:57
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 lis 2010, 14:39
Interesujaca koncepcja. Pozwole sobie na wlasna.Kamil232 pisze:Mnie się wydaje, że Babel z Chłopaczkiem byli razem w jakiejś katolickiej szkole w której dochodziło do pedofilskich patologii.
Ty i te Twoja badania.Kamil232 pisze:Cóż nie ma co zaprzeczać, znalazły się takie przypadki szkół w których dochodziło do tego zjawiska. Jest ono marginalne, ale jest. Wiekszość tych patologii spowodowana jest przez księży pederastów. Wklejałem już tutaj link z odpowiednim badaniami. Najczeście owi pedofile przebrani w sutany byli również pederastami.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lis 2010, 14:51
Kuźwa, jak mnie to wkurwiaChlopaczek pisze:Nawiazujac do podpisu Barbuksa niby tak przy okazji
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 lis 2010, 14:55
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 14 lis 2010, 14:56
Ja myślę że następnym razem ktoś zrobi Ci na złość i napisze Twój nick z wielkiej literybartbuks pisze:Kuźwa, jak mnie to wkurwiaTysięczny raz ktoś przekręca mój nick
Niedawno byłem busem, a teraz barem. Co potem? batbuks? bartbooks? mel brooks?
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lis 2010, 15:01
kaczy przecież zablokowałeś, to się odczep od pośladkówkaczy pisze:To zmień nicka barabakusie
... i przy okazji podpis
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 lis 2010, 15:05

Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 lis 2010, 15:10
Wybacz. Przepisalem Twoj nick z posta Kamila. Myslalem ze przynajmniej nicki pisze zgodnie ze stanem faktycznym. Powinienem byl wiedziec ze nic co on napisze nie mozna brac za pewnik bez wczesniejszego trzykrotnego sprawdzenia. Moj blad.bartbuks pisze: Kuźwa, jak mnie to wkurwiaTysięczny raz ktoś przekręca mój nick
Niedawno byłem busem, a teraz barem. Co potem? batbuks? bartbooks? mel brooks?
bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lis 2010, 15:55
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio