Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 699

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 lis 2010, 13:06

Tede uznaje tylko ks.Kazimierza Sowe i Szymona Hołownie.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 lis 2010, 13:10

A myślisz że czemu kebaby robią w Europie taką furorę? Cholera wie czego oni tam dodają.
Ja zawsze patrze na rece Turasowi,ktory akurat przygotowuje mi zarlo :lol:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 lis 2010, 13:20

Mentor pisze:Kaczy musisz przyjechać na zlot. Musisz.
Rozmyslalem wlasnie ten temat.

W tym roku matura, jak wszystko pojdzie planowo to przeprowadzam się do Szczecina. Trzeba się usamodzielniać więc na weekendowy wyjazd mógłbym se pozwolić.

Tylko gdzie on będzie ? Z tego co pamiętam był już jakiś koło Poznania

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lis 2010, 13:24

Mnie się wydaje, że Babel z Chłopaczkiem byli razem w jakiejś katolickiej szkole w której dochodziło do pedofilskich patologii. Cóż nie ma co zaprzeczać, znalazły się takie przypadki szkół w których dochodziło do tego zjawiska. Jest ono marginalne, ale jest. Wiekszość tych patologii spowodowana jest przez księży pederastów. Wklejałem już tutaj link z odpowiednim badaniami. Najczeście owi pedofile przebrani w sutany byli również pederastami.
W każdym bądź razie zrozumy ich, panowie mają uraz, więc tutaj non stop muszą o tym pisać.

PS. Barbuks usuń ten podpis bo chłopie nie mogę się skupić czytając Twoje posty :wink:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lis 2010, 13:28

kaczy pisze:Tylko gdzie on będzie ? Z tego co pamiętam był już jakiś koło Poznania
Kilka storn wcześniej zaproponowałem moje skromne 40 m kwadratowych na Jelonkach :P Oczywiście było to w formie żartu :D
Kamil232 pisze:Mnie się wydaje, że Babel z Chłopaczkiem byli razem w jakiejś katolickiej szkole w której dochodziło do pedofilskich patologii.
I jeszcze pewnie była ona ulokowana w Rzymie, a prowadzili ją księża-ultrasi Romy :P
Kamil232 pisze:PS. Barbuks usuń ten podpis bo chłopie nie mogę się skupić czytając Twoje posty
Nie rozumiem o co wam chodzi. Chciałem trochę rozrywki na forum wprowadzić, a wam nie pasuje. Ok, byłyby tam penisy, bądź Biedroń, to wasze żale miałyby podstawę, ale macie fajną dupcię, więc enjoy :rotfl:

P.S. Jak chcecie to zróbcie tygodniową ankietę. Jak demokratycznie stwierdzicie, że trzeba usunąć to usunę :P (znajdę bujające się cycki :P )

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 lis 2010, 13:48

bartbuks pisze: kaczy napisał(a):Tylko gdzie on będzie ? Z tego co pamiętam był już jakiś koło Poznania

Kilka storn wcześniej zaproponowałem moje skromne 40 m kwadratowych na Jelonkach :P Oczywiście było to w formie żartu :D
Ja od Sierpnia będę miał kawalerkę w Szczecinie.

Osoby powyżej 1000 postów na pilka.pl będą mogły liczyć na darmowe hospitality :D

bartbuks pisze: Nie rozumiem o co wam chodzi. Chciałem trochę rozrywki na forum wprowadzić, a wam nie pasuje. Ok, byłyby tam penisy, bądź Biedroń, to wasze żale miałyby podstawę, ale macie fajną dupcię, więc enjoy :rotfl:
Jak wcześniej wspominałem ja już nie mam problemu ;)
"Blokuj obrazki z serwera ..." :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lis 2010, 13:57

Zmieniając temat. Mattersburg - Rapid. Gospodarze grają w 10, a na tablicy 1:1. Dochodzi 79 minuta i niespodziewanie niejaki Burger nagle wyskakuje w górę i daje Mattersburgowi prowadzenie! Koleś straszni się cieszy, przeskakuje bandy, wpada na trybuny... Niestety zapomniał, że ma już żółtko. Szast, prast, wylatuje z boiska. 10 minut do końca, a w 9 ciężko sie bronić. W 90 minucie goście wyrównują.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 lis 2010, 14:39

Kamil232 pisze:Mnie się wydaje, że Babel z Chłopaczkiem byli razem w jakiejś katolickiej szkole w której dochodziło do pedofilskich patologii.
Interesujaca koncepcja. Pozwole sobie na wlasna.
Jestes ciekawym przypadkiem dlatego posluze sie "psychologia odwrotna". Mnie sie wydaje ze tak glosno krzyczysz o gejach i zarzucasz innym homoseksualizm ze sam musisz byc gejem. Nawiazujac do podpisu Barbuksa niby tak przy okazji zaraz po tym jak wylales kolejne wiadro zolci starasz sie ukryc swoje sklonnosci z ktorymi nie potrafisz sie pogodzic. Nie akceptujesz sam siebie stad ta agresja. Dosc czeste takze wsrod ksiezy ktorzy krzycza o celibacie pederastach i seksie po slubie a sami chadzaja na meskie dziwki albo molestuja chlopcow.
Kamil232 pisze:Cóż nie ma co zaprzeczać, znalazły się takie przypadki szkół w których dochodziło do tego zjawiska. Jest ono marginalne, ale jest. Wiekszość tych patologii spowodowana jest przez księży pederastów. Wklejałem już tutaj link z odpowiednim badaniami. Najczeście owi pedofile przebrani w sutany byli również pederastami.
Ty i te Twoja badania.

http://www.guardian.co.uk/world/2009/ma ... use-claims
Marginalne.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lis 2010, 14:51

Chlopaczek pisze:Nawiazujac do podpisu Barbuksa niby tak przy okazji
Kuźwa, jak mnie to wkurwia :!: Tysięczny raz ktoś przekręca mój nick :P Niedawno byłem busem, a teraz barem. Co potem? batbuks? bartbooks? mel brooks?

bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks :afro:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 lis 2010, 14:55

To zmień nicka barabakusie :lol:

... i przy okazji podpis

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 14 lis 2010, 14:56

bartbuks pisze:Kuźwa, jak mnie to wkurwia :!: Tysięczny raz ktoś przekręca mój nick :P Niedawno byłem busem, a teraz barem. Co potem? batbuks? bartbooks? mel brooks?
Ja myślę że następnym razem ktoś zrobi Ci na złość i napisze Twój nick z wielkiej litery :smile2:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lis 2010, 15:01

kaczy pisze:To zmień nicka barabakusie

... i przy okazji podpis
kaczy przecież zablokowałeś, to się odczep od pośladków :D

Czy mogę zmienić nick na Konstantynopolitańczykowianeczka :?:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 lis 2010, 15:05

Ja Twój podpis zablokowałem i przynajmniej mi nie zżera już tyle transferu na iPlusie :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 lis 2010, 15:10

bartbuks pisze: Kuźwa, jak mnie to wkurwia :!: Tysięczny raz ktoś przekręca mój nick :P Niedawno byłem busem, a teraz barem. Co potem? batbuks? bartbooks? mel brooks?

bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks bartbuks :afro:
Wybacz. Przepisalem Twoj nick z posta Kamila. Myslalem ze przynajmniej nicki pisze zgodnie ze stanem faktycznym. Powinienem byl wiedziec ze nic co on napisze nie mozna brac za pewnik bez wczesniejszego trzykrotnego sprawdzenia. Moj blad.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lis 2010, 15:55

Kuźwa też wam tak forum muli? Do tego cytowanie selektywne przerzuca mnie na główną...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”