Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 57

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 sie 2010, 0:16

Ktoś w ogóle jest w stanie czytać jego posty? Pytam poważnie, bo mam z tym duży problem.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 24 sie 2010, 0:30

Ja niektóre przeczytałem, zresztą jego posty można skrócić do 5 linijek, raz coś pisał o Abbocie, zamiast napisać, że przydał by się w reprezentacji, bo (...), to pisze 30 linijkowe posty :)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 sie 2010, 2:46

na Stamford Bridge kibice Chelsea syczeli na fanów Spurs, imitując gaz wydobywający się z pryszniców w komorach gazowych,
Polsce mamy to już za sobą.

Nie pamiętam czy Legia czy Lechia śpiewała na Crackovie 3 wersami:
Wygramy wygramy wygramy !
Kurki odkręcamy ! (tutaj imitacja i gestykulacja)
TSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

PS. W temacie Championship czytałem wszystkie posty VADERA (ufff, się namęczyłem)
Ale jeśli to prawda że kopiujesz teksty ze stronek to masz ujemny Respect u mnie :evil:

Lukassch
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 26 sie 2010, 21:09

Jestem bardzo zadowolony z takiego losowania, będzie ciekawie :)

Po pierwsze mecze z Interem pokażą ile tak naprawdę jesteśmy warci, po drugie mamy spore szanse zająć drugie miejsce w grupie. Oby się skoncentrowali, zbytnio nie spinali przed meczami (teksty w stylu "możemy pokonać każdego") i powinno być dobrze.

Ptaszki ćwierkają że do Spurs mają dołączyć Luis Fabiano i Lassana Diarra, to by były odpowiednie wzmocnienia przed LM :) . Atak Tottenhamu błaga o klasowego napastnika, a Lass w środku pomocy byłby bardzo dużym atutem, Palacios niestety w ogóle nie przypomina tego samego zawodnika co na początku kariery w klubie :( . Beznadziejne podania, głupie straty piłek, bezsensowne faule... Jednak morderstwo jego młodszego brata odcisnęło na nim wyraźne piętno, po tym fakcie jego forma drastycznie spadła. Szkoda.

trawolta12
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: trawolta12 » 26 sie 2010, 21:19

Lukassch pisze:Jestem bardzo zadowolony z takiego losowania, będzie ciekawie :)

Po pierwsze mecze z Interem pokażą ile tak naprawdę jesteśmy warci, po drugie mamy spore szanse zająć drugie miejsce w grupie. Oby się skoncentrowali, zbytnio nie spinali przed meczami (teksty w stylu "możemy pokonać każdego") i powinno być dobrze.

Ptaszki ćwierkają że do Spurs mają dołączyć Luis Fabiano i Lassana Diarra, to by były odpowiednie wzmocnienia przed LM :) . Atak Tottenhamu błaga o klasowego napastnika, a Lass w środku pomocy byłby bardzo dużym atutem, Palacios niestety w ogóle nie przypomina tego samego zawodnika co na początku kariery w klubie :( . Beznadziejne podania, głupie straty piłek, bezsensowne faule... Jednak morderstwo jego młodszego brata odcisnęło na nim wyraźne piętno, po tym fakcie jego forma drastycznie spadła. Szkoda.
potwierdzam Luis Fabiano i Lassana Diarra na 90% znajdą się w Spurs'ach

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 sie 2010, 21:24

Lukassch pisze:Ptaszki ćwierkają że do Spurs mają dołączyć Luis Fabiano i Lassana Diarra, to by były odpowiednie wzmocnienia przed LM :) . Atak Tottenhamu błaga o klasowego napastnika, a Lass w środku pomocy byłby bardzo dużym atutem, Palacios niestety w ogóle nie przypomina tego samego zawodnika co na początku kariery w klubie :( .
Skąd info o rzekomym przejściu tych zawodników na White Hart Lane?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 sie 2010, 21:37

Mourinho po ostatnim meczu chyba uznał iż nie zrobi nam z Lassa drugiego Maicona.
Środek pola jest mega zatłoczony, i do tego VdV nie daje za wygraną i robi wszystko aby zostać.

Wiele wskazuje na to iż do końca okienka spadnie na nas niespodziewany news o porozumieniu Realu i Tottenhamu w sprawie transferu L.Diarry.
Ktoś musi odejść ...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2413
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 sie 2010, 21:45

Dziwne wnioski kaczy. Ktoś z pomocników musi odejść. Owszem. Ktoś to Mahamadou Diarra. Lass nie ma być drugim Maiconem, bo na tej pozycji nie będzie występować regularnie, gdy wrócą kontuzjowani obrońcy, a czterech DM na dwie pozycje to nie jest tłok tylko w sam raz. O czymkolwiek w sprawie Lassa w Tottenhamie nigdy nie napisały ani As ani Marca, więc tematu na ten moment raczej nie ma. Już prędzej właśnie VdV odejdzie, bo chce go naprawdę wiele klubów, ale to też nic pewnego,bo on sam nie chce robić kroku w tył.

Lukassch
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 26 sie 2010, 21:48

Pisały o tym angielskie gazety parę dni temu, pierwszy na myśl przychodzi mi Telegraph ;)

Co prawda Harry całą sytuację skomentował zdaniem w stylu "Nigdy nie będziemy w stanie zapewnić Lassowi takich zarobków jak Real, więc jego przyjście do nas jest raczej niemożliwe", ale Redknapp zawsze mówi że nie jest tym ani tym zawodnikiem zainteresowany a następnego dnia dany gracz jest u niego w zespole (Crouch, Defoe). :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 sie 2010, 21:51

Czyli to jest ten sam news, który czytałem kilka dni temu, gdy bodajże Marca tylko cytowała jakiegoś angielskiego pismaka? I od tamtej pory nic? Więc tym bardziej na ten moment nie ma tematu. :wink:

Lukassch
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 26 sie 2010, 22:00

Powiedzmy że na angielskich forach Spurs jest grupa tzw ITK (In The Know) - osób w mniejszym lub większym stopniu wiedzących co się dzieje w klubie od środka. Czasami napiszą coś ciekawego i od ostatnich kilku dni gadają że Diarra jest blisko (dzisiaj miał ponoć rozmawiać z Harrym).

Pewnie 3/4 to bzdury ale w przypadku sporej części transferów w przeszłości się sprawdziło, więc w każdej bajce jest ziarno prawdy :wink: .

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 sie 2010, 22:15

Może, ale generalnie jeśli o odejściu jakiegoś piłkarza z Realu madryckie dzienniki nie piszą nic, to aż nie chce mi się wierzyć, że od dłuższego czasu coś konkretnego jest na rzeczy. Na ten klub, z którego naprawdę w przeszłości wyciekało zbyt wiele informacji byłoby to dziwne.

Oczywiście istnieje możliwość, że po prostu pojawi się nagła informacja, że Lass odchodzi i już. Nie jest to niewykluczone, ale jak już pisałem na ten moment wątpię w podobny scenariusz. Na Lassie można solidnie zarobić, ale też jest chyba zbyt wartościowy również ze względu na wszechstronność, by Mourinho chciał go oddać. Zmienić może to wola zawodnika.

Uważam, że jeśli sam piłkarz nie poprosi wprost o transfer, to zostanie w Realu. Sam klub nie będzie chciał go tak po prostu oddać.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 sie 2010, 17:44

Ależ Tottenham daje dupy... :shock:

Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 28 sie 2010, 17:47

Ta druzyna zawsze w ch.... wali :lol: Jak mozna tak frajersko przegrywac i to z katastrofalnym Wigan :roll: Bez komentarza

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 sie 2010, 18:30

Mecz oglądalem....Totenham zagrał wręcz dramatycznie.Dodam ze Wigan miało poprzeczke oraz ich zawodnik nie trafil z metra na pusta.......szokujacy wynik.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”