Football videos - bramki, wywiady, mecze... - Strona 88

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 01 kwie 2005, 18:16

roza535 pisze:To znów ja :lol: :lol: :lol:

Mam dla was fajną stronkę z paroma kampilacjami. Sam ich jeszcze nie zassałem ale mogą być dobre!!!

http://www.soccer.cvx.pl/

A ja bym prosił o reklamę przeciwko rasizmow.

Miłego zasysania!!!!!!!!!!!
Widze ze wrescie moja stronka zaczyna ie podobac :P

Zapraszma na nia i do dzialu nasze kompilacje :] narazie mamy malo ale z czasem bedzie sie pojawiac ich znacznie wiecej

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 kwie 2005, 20:37

po spamie na priv, jaki otrzymalem w ciagu ostatnich dwoch dni, ktorego glownym celem bylo naklonienie mnie do zamieszczenia na www klipow, ktore wygasly, a byly zapodane przeze mnie, postanowilem wspanialomyslnie rozpatrzyc pozytywnie jedna z tych prosb. nie ukrywam, ze mimo mej wspanialomyslnosci, poszedlem na latwizne i prosba rozpatrzona pozytywnie zostala wybrana tylko i wylacznie ze wzgledu na maly rozmiar klipu, o ktory bylem proszony w jednej z tych prosb. klipy, ktorych nie zamieszcze sa znacznie lepsze, ale niestety znacznie wieksze, co skutecznie mnie zniecheca. mam nadzieje, ze mimo to uwzglednicie moje poswiecenie, ktore nawet w przypadku malego pliku jest niepodwazalne. upload byl wykonany przeze mnie i jest to jedyne forum, na ktorym ow link prezentuje. w zwiazku z tym mam szczera nadzieje, ze wszyscy co beda chcieli sciagnac nie beda mieli z tym problemow. zaznaczam rowniez, ze mozliwe jest tylko 25 downloadow, ale nie przewiduje az takiej ilosci.
a oto efekt mojego poswiecenia: magic moments 3

nicki osob spamujacych mi priva wylacznie do wiadomosci redakcji

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 kwie 2005, 20:49

zawdi pisze:po spamie na priv, jaki otrzymalem w ciagu ostatnich dwoch dni, ktorego glownym celem bylo naklonienie mnie do zamieszczenia na www klipow, ktore wygasly, a byly zapodane przeze mnie, postanowilem wspanialomyslnie rozpatrzyc pozytywnie jedna z tych prosb. nie ukrywam, ze mimo mej wspanialomyslnosci, poszedlem na latwizne i prosba rozpatrzona pozytywnie zostala wybrana tylko i wylacznie ze wzgledu na maly rozmiar klipu, o ktory bylem proszony w jednej z tych prosb. klipy, ktorych nie zamieszcze sa znacznie lepsze, ale niestety znacznie wieksze, co skutecznie mnie zniecheca. mam nadzieje, ze mimo to uwzglednicie moje poswiecenie, ktore nawet w przypadku malego pliku jest niepodwazalne. upload byl wykonany przeze mnie i jest to jedyne forum, na ktorym ow link prezentuje. w zwiazku z tym mam szczera nadzieje, ze wszyscy co beda chcieli sciagnac nie beda mieli z tym problemow. zaznaczam rowniez, ze mozliwe jest tylko 25 downloadow, ale nie przewiduje az takiej ilosci.
a oto efekt mojego poswiecenia: magic moments 3

nicki osob spamujacych mi priva wylacznie do wiadomosci redakcji

mam nadzieje ze ja nie byla jednym ze spamujacych raz tylko grzecznie prosilem :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 02 kwie 2005, 15:47

na www.soccer.cvx.pl w dziale "nasze kompilacje" pojawił sie film o Jerzym Dudku :!:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 03 kwie 2005, 8:41

Przydał by się na jakieś stronie klip z VALDESEM. Chyba, że ktoś ma to prosze żeby dał, a ja w zamian postaram się coś wrzucić dla niego.

Awatar użytkownika
DjDarrek
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjDarrek » 03 kwie 2005, 9:19

,,skumcie jeszcze ta strone`` taaa fajna stronka jest juz sciagam mś `98 jeeea :) :) :) :)

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 03 kwie 2005, 10:55

DjDarrek pisze:,,skumcie jeszcze ta strone`` taaa fajna stronka jest juz sciagam mś `98 jeeea :) :) :) :)
a gdzie niby jest ta stronka?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 kwie 2005, 11:13

mathiasek12 pisze:
DjDarrek pisze:,,skumcie jeszcze ta strone`` taaa fajna stronka jest juz sciagam mś `98 jeeea :) :) :) :)
a gdzie niby jest ta stronka?
Ta strona jest troche wyżej w poście Zawdiego :) DjDarrek poprostu zacytował to po swojemu w cudzysłowiu

Awatar użytkownika
DjDarrek
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjDarrek » 03 kwie 2005, 12:35

no wlasnie bo niewiem jak zacytowac kawalek postu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 kwie 2005, 12:36

DjDarrek pisze:no wlasnie bo niewiem jak zacytowac kawalek postu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naciskasz cytuj i jak chcesz go skrócić to poprostu usuwasz kawałek tekstu, ale musisz zostawić to cdo jest w [] nawiasach

struna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: struna » 03 kwie 2005, 12:37

u mnie na stronie czeka raul 160mb

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 kwie 2005, 14:39

Zawdi dzieki za to bo szukalem bramek z MŚ 98 juz od bardzo dlugiego czasu :D:D:D:D

Nareszcie :P

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 kwie 2005, 16:08

a jak sie podoba bramka z drugiego linku w 5:15? dla mnie po prostu wspaniala, zadko sie widuje cos takiego

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 kwie 2005, 17:01

dobra wiem, ze zlamilem piszac posta pod postem w stosunkowo krotkim odstepie czasu, ale zalezy mi na tym by temat byl zaznaczony jako nieprzeczytany. z reguly jak cos robie wbrew regulaminowi, to spodziewam sie ostrzezenia, ale w tym wypadku bedzie dla mnie zaskoczeniem jezeli takowe dostane.
do tematu:
http://hem.bredband.net/jenslindmark/bowyer_vs_dyer.mpg - bija sie!!!!
http://myfootball-wallpapers.tk/ - tapety
http://www.footballwallpapers.co.uk/ - tapety
http://www.funnyinside.com/NudeStreaker.shtml - to juz kiedys dawalem, ale warto zobaczyc jeszcze raz jak ktos zapomnial lub jeszcze nie widzial
zapodalbym jeszcze 100 goli henryego, ale nie wiem czy ktos chce taki wielki plik sciagac i nie wiem czy dziala, bo sam nie sciagalem. jak co dajcie znac

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”