Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano7 » 02 kwie 2005, 12:13
Cristiano7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 13:04
Okrojone, nie okrojone ... Juz na poczatku gry jest ocss takiego jak w tych grach EA Sports.. taka czołowka.. to wogole psuje caly nastoj tej gry ...jaget pisze:Spokojnie to wersja demo one zawsze są okrojone !!RoRo pisze:Wlasnie zagralem sobie jeden mecz Interem i musze pwiedziec ze gra jest calkiem calkiem. Do FMA sie chowa i to jest na pewno, ale fajna boisko pod katem ma:D:D
W Interze najlepsi sa ... Adirano, J,Zanetti, Recoba, Ci dwaj osratni na poczatku maja dlugie kontuzje .. nawet nie wiem czemu ...
Mecz sie rozgrywa caly w 2d nie ma juz tekstu .. mozna go przyspieszyc, albo zobaczyc tylko rezultat. .....
WG mnie ocena CM5 to 3/5 .... nie popisali sie a bardzo panowie co ja robili ....
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 15:01
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 15:09
Kazdy kto jest zwolennikiem Total Club Managerow ja polubi. Jedyne co go rozni od TCM to statsy inne i tryb 2D. Manager powinien byc skromny i prosty, a nie jakies kolory i wogole. Mi sie niestety nie podoba i nie zagram w niego juz wiecejsmitu pisze:dopiero co sciagnelem ale na razie tylko odpalilem zobaczylem jak wyglada, nie jest zle, a wlasciwie tak jak bym chcial, prosta grafa, duzo funkcji pierwsze wrazenie jest niezle zobaczy jak dalej
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 02 kwie 2005, 15:13
Ja BVB z B składem Norymbergi wygrałem 8-0 więc niedziwie się a to są jakieś Szombierki Bytom więc wiesz !!hrabi pisze:Ja tego nawet nie sciagam bo slyszalem od ostrych(niegdys:P) graczy w cm-a ze jest badziew jak nie wiem. Na dowód macie link ze screenem z pierwszego meczu takiego jednego kolesia:
http://fy-fy.net/index.php?act=Attach&type=post&id=6921
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 02 kwie 2005, 15:14
Też tak uważam. Ta pozycja jest dobra dla tych, którzy dopiero zaczynają się bawić w menadżery. Ktoś kto gra już od jakiegoś czasu w tego typu gry potrzebuje czegoś więcej i tu proponował bym FM'a.RoRo pisze:Kazdy kto jest zwolennikiem Total Club Managerow ja polubi. Jedyne co go rozni od TCM to statsy inne i tryb 2D. Manager powinien byc skromny i prosty, a nie jakies kolory i wogole. Mi sie niestety nie podoba i nie zagram w niego juz wiecejsmitu pisze:dopiero co sciagnelem ale na razie tylko odpalilem zobaczylem jak wyglada, nie jest zle, a wlasciwie tak jak bym chcial, prosta grafa, duzo funkcji pierwsze wrazenie jest niezle zobaczy jak dalej:D:D
Pozdro
Tsubasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 15:15
Mi sie niestety nie chce wierzyc ze wygral 15-0 bo kazdy taki moze przekret zrobic .... Ja w pierwszym meczu wygralem Interem z Nurnberg 5:1, ale to byl Inter, a nie Wisla... Tam nawet Żurawski jest slaby w tej wersjii ...jaget pisze:Ja BVB z B składem Norymbergi wygrałem 8-0 więc niedziwie się a to są jakieś Szombierki Bytom więc wiesz !!hrabi pisze:Ja tego nawet nie sciagam bo slyszalem od ostrych(niegdys:P) graczy w cm-a ze jest badziew jak nie wiem. Na dowód macie link ze screenem z pierwszego meczu takiego jednego kolesia:
http://fy-fy.net/index.php?act=Attach&type=post&id=6921
Mi sie tam podoba drobne poprawki i PL wersja i może być ciekawie !!
Wreszcie sami mamy wpływ na taktyke i ustawienie piłkarzy i możemy im ustaiwać gdzie mają dokładnie biec !!
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 02 kwie 2005, 15:19
http://www.click-plick.org/ z tej strony mozecie sciagnac pelna wersje za pomoca bitorrenta.... moim zdaniem ta gra to nie wypal chowa sie do CMa 03/04 i FMa 2005 nie polecam... zeby ta gra dziala musi byc zainstalowany program BlindWrite 5gringo7 pisze:a MOZE KTOS zapodac linka do pelnej wersji ? ? albo do cracka do niej ... myslelm ze mam ale okazalo sie ze nie dziala ;////
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 kwie 2005, 15:30
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 02 kwie 2005, 15:31
kakarott
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 15:53
Tak, tak to samo mi na mysl przychodzi. CEEM powijien byc szaraawy, ciemne koloery. Wogole powijien wygladac tak jak CM03-04 i FM5... to co wyszlo pod nazwa CM5 to zwykly szajs.. nie chce mis sie na to patrzec, a tym bardziej grac ....Pasztet pisze:jak patrze na te screeny to aż mi się grać odechciewakolorowe jak jakiś syf dla dzieci
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 kwie 2005, 15:54
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio