Re: Jakie nowe filmy polecacie :)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Jakie nowe filmy polecacie :)

Post autor: Daaaamian » 28 lip 2010, 12:32

Ja ostatnio z nudów obejrzałem film Closer i muszę przyznać, że naprawdę bardzo mi się podobał. Taki luźny, przyjemny, z naprawdę bardzo dobrą obsadą (Clive Owen, Jude Law, Natalie Portman i Julia Roberts), która zapewnia naprawdę fajnie spędzone 104 minuty. Krótki opis filmu:
filmweb pisze:Jest to zawikłana historia czwórki dorosłych ludzi, którzy gubią się w gąszczu uczuć, romansów i kłamstw. Tak właściwie, to nie wiedzą, czego chcą od życia. Nie potrafią się zatrzymać i często bardzo ranią najbliższe im osoby... Są ze sobą, rozchodzą się, wracają i tak w kółko. Czy można jednak tak nieskończenie wiele razy odchodzić i wracać do jednej osoby? Gdzie i kiedy w takim razie zaczyna się granica, której nie wolno przekroczyć, aby wszystkiego ostatecznie nie zburzyć? Odpowiedź znajdziecie właśnie w tym filmie...
Mocne strony to bez wątpienia gra aktorska, każdy trzymał naprawdę wysoki poziom (moim skromnym zdaniem oczywiście), a także dialogi i sceny humorystyczne (niewiele ich w sumie było, ale przynajmniej poszli na jakość, a nie ilość).

Polecam. :wink:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”