Gry... - Strona 28

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Awatar użytkownika
Cristiano7
Skład C
Skład C
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano7 » 02 kwie 2005, 12:13

na jakiej rozdzielczosci sie demko włącza ?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 13:04

jaget pisze:
RoRo pisze:Wlasnie zagralem sobie jeden mecz Interem i musze pwiedziec ze gra jest calkiem calkiem. Do FMA sie chowa i to jest na pewno, ale fajna boisko pod katem ma :D:D:D

W Interze najlepsi sa ... Adirano, J,Zanetti, Recoba, Ci dwaj osratni na poczatku maja dlugie kontuzje .. nawet nie wiem czemu ... :|

Mecz sie rozgrywa caly w 2d nie ma juz tekstu .. mozna go przyspieszyc, albo zobaczyc tylko rezultat. .....

WG mnie ocena CM5 to 3/5 .... nie popisali sie a bardzo panowie co ja robili ....
Spokojnie to wersja demo one zawsze są okrojone !!
Okrojone, nie okrojone ... Juz na poczatku gry jest ocss takiego jak w tych grach EA Sports.. taka czołowka.. to wogole psuje caly nastoj tej gry ...

Menu jest malo przejzyste, grafika lipna, tlo jakies takie marne. Wogole nie podoba mi sie za bardzo ...

Bramka ma dlugosc 2 cm a bramkarz 1 cm i akrywa po bramki :P ale i tak nawec skutecznosc napadziorow dobra jest.

Ja jednak nie bede gral w te gre i nadal zostane przy FM5 i CM 03-04 .. takie jest moje zdanie ...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 15:01

dopiero co sciagnelem ale na razie tylko odpalilem zobaczylem jak wyglada, nie jest zle, a wlasciwie tak jak bym chcial, prosta grafa, duzo funkcji pierwsze wrazenie jest niezle zobaczy jak dalej

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 15:09

smitu pisze:dopiero co sciagnelem ale na razie tylko odpalilem zobaczylem jak wyglada, nie jest zle, a wlasciwie tak jak bym chcial, prosta grafa, duzo funkcji pierwsze wrazenie jest niezle zobaczy jak dalej
Kazdy kto jest zwolennikiem Total Club Managerow ja polubi. Jedyne co go rozni od TCM to statsy inne i tryb 2D. Manager powinien byc skromny i prosty, a nie jakies kolory i wogole. Mi sie niestety nie podoba i nie zagram w niego juz wiecej :D:D:D

Pozdro

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 02 kwie 2005, 15:13

hrabi pisze:Ja tego nawet nie sciagam bo slyszalem od ostrych(niegdys:P) graczy w cm-a ze jest badziew jak nie wiem. Na dowód macie link ze screenem z pierwszego meczu takiego jednego kolesia:

http://fy-fy.net/index.php?act=Attach&type=post&id=6921
Ja BVB z B składem Norymbergi wygrałem 8-0 więc niedziwie się a to są jakieś Szombierki Bytom więc wiesz !!
Mi sie tam podoba drobne poprawki i PL wersja i może być ciekawie !!
Wreszcie sami mamy wpływ na taktyke i ustawienie piłkarzy i możemy im ustaiwać gdzie mają dokładnie biec !!

/uaktualniam
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2005, 7:57 przez jaget, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tsubasa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 02 kwie 2005, 15:14

RoRo pisze:
smitu pisze:dopiero co sciagnelem ale na razie tylko odpalilem zobaczylem jak wyglada, nie jest zle, a wlasciwie tak jak bym chcial, prosta grafa, duzo funkcji pierwsze wrazenie jest niezle zobaczy jak dalej
Kazdy kto jest zwolennikiem Total Club Managerow ja polubi. Jedyne co go rozni od TCM to statsy inne i tryb 2D. Manager powinien byc skromny i prosty, a nie jakies kolory i wogole. Mi sie niestety nie podoba i nie zagram w niego juz wiecej :D:D:D

Pozdro
Też tak uważam. Ta pozycja jest dobra dla tych, którzy dopiero zaczynają się bawić w menadżery. Ktoś kto gra już od jakiegoś czasu w tego typu gry potrzebuje czegoś więcej i tu proponował bym FM'a.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 15:15

jaget pisze:
hrabi pisze:Ja tego nawet nie sciagam bo slyszalem od ostrych(niegdys:P) graczy w cm-a ze jest badziew jak nie wiem. Na dowód macie link ze screenem z pierwszego meczu takiego jednego kolesia:

http://fy-fy.net/index.php?act=Attach&type=post&id=6921
Ja BVB z B składem Norymbergi wygrałem 8-0 więc niedziwie się a to są jakieś Szombierki Bytom więc wiesz !!
Mi sie tam podoba drobne poprawki i PL wersja i może być ciekawie !!
Wreszcie sami mamy wpływ na taktyke i ustawienie piłkarzy i możemy im ustaiwać gdzie mają dokładnie biec !!
Mi sie niestety nie chce wierzyc ze wygral 15-0 bo kazdy taki moze przekret zrobic .... Ja w pierwszym meczu wygralem Interem z Nurnberg 5:1, ale to byl Inter, a nie Wisla... Tam nawet Żurawski jest slaby w tej wersjii ...

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 02 kwie 2005, 15:19

gringo7 pisze:a MOZE KTOS zapodac linka do pelnej wersji ? ? albo do cracka do niej ... myslelm ze mam ale okazalo sie ze nie dziala ;////
http://www.click-plick.org/ z tej strony mozecie sciagnac pelna wersje za pomoca bitorrenta.... moim zdaniem ta gra to nie wypal chowa sie do CMa 03/04 i FMa 2005 nie polecam... zeby ta gra dziala musi byc zainstalowany program BlindWrite 5

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 kwie 2005, 15:30

jak patrze na te screeny to aż mi się grać odechciewa :roll: kolorowe jak jakiś syf dla dzieci

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 02 kwie 2005, 15:31

CM'a 5 oceniam na 1. Chcieli zrobic coś fajnego a zje.... sprawe, szkoda bo poprzednie CM'y były wyczesane w kosmos FM 2005 rządzi :twisted:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 15:53

Pasztet pisze:jak patrze na te screeny to aż mi się grać odechciewa :roll: kolorowe jak jakiś syf dla dzieci
Tak, tak to samo mi na mysl przychodzi. CEEM powijien byc szaraawy, ciemne koloery. Wogole powijien wygladac tak jak CM03-04 i FM5... to co wyszlo pod nazwa CM5 to zwykly szajs.. nie chce mis sie na to patrzec, a tym bardziej grac ....

A mowili ze CM zawladnie rynkiem :) Ja mysle ze nikt tego nie kupi :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 kwie 2005, 15:54

własnie przed chwilą zagrałem w tą "grę" bueheheheheheh jaki badziew to ja bym lepsze zrobił. fm najlepszy i niech tak zostanie... chociaż musze przyznać że chodzi duuuuuużo szybciej od fm'a

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”