Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 615
Kontakt:

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: 10 » 23 lip 2010, 21:32

Boromir pisze: Ja o tym wiem. Tyle, że znowu jak kupimy lewego skrzydłowego (jakieś pomysły?) to na prawą będziemy mieć Pepe i szklanego Camora (o ile zostanie). Poza tym chyba nie do końca wiadomo co będzie z Lanzafame i Pasquato.
Martinez jeszcze jest na prawej, Lanza i Pasquato też mogą tam grać. Co do "jakichś pomysłów" przychodzi mi do głowy tylko Elia (Marotta rzekomo nawet rozmawiał z HSV w sprawie jego i Aogo, choć pewnie były to raczej luźne rozmowy przy okazji sparingu), ale podobno interesujemy się też Drenthe. Drewniany jest trochę, ale za 7 baniek (albo w ramach wypożyczenia) mógłby przyjść, to piłkarz który - jeśli będzie regularnie grać - może się rozwinąć. I na pewno lepsza opcja na lewą stronę od Pepe. Tyle że Marotta w wywiadzie nic o lewoskrzydłowym nie wspominał, więc raczej zawita do nas Krasić. Fajnie, bo to dobry piłkarz, ale nijak nie rozwiązuje to kwestii lewego skrzydła. I pewnie będzie się na nim kopał po czole były piłkarz Udine, którego zdecydowanie bardziej wolałbym widzieć po prawej stronie boiska.

Wróć do „Włochy”