EnJoy's pisze:Popieram.Oni tylko grają na CN zajebiście, a na Xerezach, Santanderach to są w głębokiej defensywie i cudem wywożą trzy punkty, ale koniec jazdy na farcie, Kajo odkrył całą prawdę o BarcelonieKajoFC pisze:Przywykłem już do tego że kibice Barcelony lubią zajebiście koloryzować i to już chyba nigdy się nie zmieni. Zostawiam was w świecie fantazji gdzie Barcelona wszędzie gra najlepiej a jej gwiazdy błyszczą na wszystkich stadionach świata..
Od kiedy to Xerezy i Santandery grają w turniejowej fazie LM ? [k****] chyba zaraz za dzwonie do kablówki bo moja prawdopodobnie od 2 lat źle odbiera
To Ty dopuść do siebie, że oni grają najbardziej kosmiczny futbol na świecie, a Ty bronisz się nogami i rękami przed tymi faktami.Taka jest prawda i trzeba się z nią pogodzić - mnie nie jest trudno bo oglądanie meczy z ich udziałem to przyjemność.
No grają nikt temu nie zaprzecza tylko mnie dziwi jak taka Barcelona i Messie nie pokazują tego na meczach wyjazdowych przeciwko jednym z lepszych drużyn w Europie ?? Chyba to że oprócz finału zaliczają remis za remisem coś musi znaczyć, wszyscy wiedzą jak zdominowali Arsenal tydzień temu ale również wszyscy widzieli jakim wynikiem się mecz zakończył ??