Re: 1/4: Arsenal - Barca (31 III - 6 IV)

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Re: 1/4: Arsenal - Barca (31 III - 6 IV)

Post autor: Janio » 07 kwie 2010, 12:18

fieldy pisze:Chyba nie widziałeś prawdziwej gry w kości. Nasri też na początku dostał w kostkę, nie pamiętam od kogo. Ale kartki też nie było.
Widziałem choćby ostatni mecz Arsenalu z Wolverhampton - rywale nie grali brutalnie, poza jednym wejściem, za które zresztą gracz Wilków dostał czerwo - pomimo wyrzucenia go z boiska wcale-nie-hipokryta Wenger pluł się jakby chciał jeszcze kary cielesnej dla winowajcy :? W kontekście tego co widziałem wczoraj, a ponadto też w kontekście innych odchyłów Arsene'a (niesportowe wyrzuty z autu, niesportowe wykonywanie rzutów wolnych bez czekania na gwizdek sędziego, niesportowe wystawianie słabszego składu) zastanawiam się czy on na serio nie widzi jak żałosne są te gadki, czy też po prostu gada co mu ślina na język przyniesie... Pamiętam, że kiedy Henry strzelał kiedyś nieustawionemu w bramce golkiperowi bodaj ManU gola z wolnego bez czekania na gwizdek arbitra Arsene nie protestował, kiedy w tegorocznej LM mając w kieszeni awans wystawiał 17-latków na ostatni mecz nie widział w tym nic złego pomimo, że mógł w ten sposób przyczynić się do odpadnięcia jednej z ekip, która walczyła o wyjście z grupy. Ja rozumiem, że trzeba rok w rok tłumaczyć czymś kibicom brak nowych trofeów w gablocie, ale auty Delapa czy antykanonierowski spisek sędziów i zespołów PL słabo się do tego celu nadają.
W sumie nie moja brocha - niech sobie dalej żyje w świecie w którym Cesc jest wychowankiem Arsenalu, a polityka wymiany co parę sezonów najbardziej doświadczonych zawodników na młodych-zdolnych zaowocuje wygraniem czegoś poważnego...

Wróć do „Puchary Europejskie”