Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 paź 2009, 13:17
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 07 paź 2009, 13:55
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 paź 2009, 14:16
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 07 paź 2009, 14:44
MazurXIII
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 paź 2009, 12:14
Zmiana klimatu światowej polityki po Bushu, dążenie do porozumienia z przeciwnikami, stopniowe dążenie do zmniejszania potencjału nuklearnego.Ja sie pytam za co Obama dostal Nobla
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 paź 2009, 12:25
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 09 paź 2009, 13:02
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 09 paź 2009, 13:14
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 paź 2009, 13:26
Nic nowego takie działania są już podejmowane z sukcesami od kilkunastu latstopniowe dążenie do zmniejszania potencjału nuklearnego.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 09 paź 2009, 14:34
Domniemanego zbawcy , w przyszłości . Jak na razie to on u siebie nie pozamiatał , nie mówiąc już o arenie miedzynar.(L)oczkerson pisze:Obama dostaje Nobla tylko za swój wizerunek, ojca narodu i zbawcy świata
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 paź 2009, 19:15
To co wymieniles, az takie trudne nie bylo, to tak jak z Leo... bardziej spieprzyc wizerunku Obama nie mogl wzgledem swego poprzednika. Zrobil to co wiekszosc ludu chcialaWilmore pisze:Zmiana klimatu światowej polityki po Bushu, dążenie do porozumienia z przeciwnikami, stopniowe dążenie do zmniejszania potencjału nuklearnego.
Pewnie były lepsze kandydatury i od Obamy na to zasłużył ktoś inny bardziej - to inna sprawa. Nie wolno jednak mówić, że Obama nic nie zrobił i dostał nagrodę za kolor skóry.
czeher
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 18 paź 2009, 20:04
Ciekaw jestem co dalej zamierza ten Pan, założy nową partię? Czy zostanie przy komentowaniu wydarzeń na swoim blogu.Janusz Korwin-Mikke, legenda polskiej polityki, opuszcza partię, którą sam kiedyś zakładał - Unię Polityki Realnej - informuje Polskie Radio.Korwin-Mikke podjął tę decyzję podczas obrad Konwentu ugrupowania we Wrocławiu. Opuścił partię, gdy Konwent udzielił absolutorium obecnemu prezesowi UPR Bolesławowi Witczakowi. - Brzydzi mnie bycie w jednej partii z ludźmi, którzy głosowali za udzieleniem absolutorium p. Bolesławowi Witczakowi - napisał na swojej stronie internetowej
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 sty 2010, 16:25
Wilmore pisze:Jak jestem fanem Wisły, tak dla mnie nieprzedłużenie kadencji Majchrowskiego ze względu na jego ostatnią wypowiedź byłoby porażką wszystkich - Majchrowskiego, mieszkańców Krakowa, kibiców Cracovii i nawet Wisły. To znakomity prezydent
Zastanawiam się, czy masz normalną opinię na jakikolwiek temat. Nie rozumiem po co wypowiadasz się jako autorytet w sprawach o jakich nie masz pojęcia. To jest chyba największa bzdura jaką napisałeś na tym forum i najlepiej odzwierciedla stan twojego mózgu, z których pochodza takie "oryginalne" i "błyskotliwe" opinie. Równie dobrze mógłbyś wprowadzać ludzi w błąd i mówić, że jest czarnoskóry. Majchrowski nie jest znakomitym prezydentem, jest najgorszym prezydentem, jaki mógł się trafić Krakowowi. I to abstrahując od sympatii klubowych, z którymi się w końcu zdradził wczoraj. Przez dwie kadencje udało mu się dokończyć 2 istotne inwestycje, które sam zaczął: niby-szybki tramwaj (i tak jeszcze nie dokończony) i rondo Mogilskie. Oczywiście nie był pomysłodawcą, tylko realizował plany powstałe za Gołasia, w dodatku prace w założeniu trwające 2 lata zajęły 2 kadencje, przy kilkukrotnym przekroczeniu założonych środków (bynajmniej nie z powodu wzrostu cen materiałów, tylko źle skonstruowanych umów). Prezydenci mający do dyspozycji po jednej kadencji i dużo mniejszy budżet zostawili po sobie więcej w mieście.Wilmore pisze:Dla mnie (i pewnie dla większości ludzi również) on może być każdym, dopóki jest dobrym gospodarzem. A gospodarzem jest znakomitym.
petru
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio