Czy był karny na Ronaldo? naciągany i to mocno, ale wybicie z rytmu Ronadlo było, choć on sam pewnie tego szukał.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 lis 2009, 10:47
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 lis 2009, 11:27
Od piłkarzy grających w pierwszej 11 za ponad 300 baniek chyba można wymagać,by napastnik czy inny skrzydłowy potrafił poradzić sobie z wślizgiem obrońcy (jakoś taki 'słaby' i 'stary' Inzaghi robi to regularnie z lepszymi obrońcami) - bo to już robiło się śmieszne,kiedy raz po raz obrońcy Barcelony blokowali na luzie strzały po ziemi...No, ale wykorzystał by te sytuacje chyba tylko Mazur bo on by podniósł piłkę nad wślizgiem Puyola w sytuacji Marcelo czy Higuaina...
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 lis 2009, 14:07
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lis 2009, 14:24
RealFan pisze:Pieprzenie. Spalony to spalony.

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 30 lis 2009, 14:43
A co w tym dziwnego? Real rozegrał całkiem dobre spotkanie, szczerze mówiąc, to nie spodziewałem się, że mecz będzie taki wyrównany, a to jeszcze nie wszystko na co stać Real mając taki potencjał.Mentor pisze:Przyjemnie jest poczytać kibiców Realu zadowolonych po porażce w Gran Derby. Czyżby 2-6 odcisnęło aż takie piętno?
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lis 2009, 14:58
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 lis 2009, 15:04
tak jakby tego nie robili do tej pory:PInna sprawa, że Cristiano pewnie zacznie robić różnicę i systematycznie będziecie gromadzić punkty.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lis 2009, 16:36
Valdes zawsze wybijał pod nogi piłkarzy Barcelony.Bienias pisze:Iker wybil pilke pod nogi pilkarza Barcelony.
Z waszej strony często a nawet bardzo często można poczytać narzekania na sędziego przy rozmaitych wynikach.Bienias pisze:No i jeszcze sie frustruja na sedziego ale to akurat normalne po ich porazkach.
Bidulek„Nie powinien mówić czegoś takiego”
Andrés Iniesta był zły na to, że Cristiano Ronaldo powiedział mu w trakcie wczorajszego spotkania, żeby przestał „nurkować”, podczas gdy sam miał problemy z utrzymaniem równowagi. Pomocnik Blaugrany upadł w pierwszej połowie dwukrotnie. Za drugim razem doszło do słownej potyczki między nim a portugalskim crackiem.
Po meczu Iniesta był oburzony, że zawodnik z reputacją boiskowego naciągacza był pierwszym, który radził mu zaprzestać wymuszania rzutów wolnych.
- Zdenerwowało mnie to, że Cristiano powiedział do mnie, żebym przestał „nurkować”, bo to nie najlepsza osoba do udzielania takich rad. Nie powinien nikomu mówić, czy ma „nurkować”, czy nie – powiedział Hiszpan dla radia Onda Cero.
Iniesta wyraził też swoje zadowolenie ze zwycięstwa, które przywraca jego zespół na fotel lidera. Podkreślił jednak, że „muszą ciężko pracować”, żeby utrzymać się na szczycie tabeli.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lis 2009, 16:43
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 30 lis 2009, 16:44
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lis 2009, 16:47
Mieli taką swobodę, że aż grali długimi piłkami. To chyba normalne, że mieli trochę więcej swobody, gdy Real stracił bramkę? Czy nie?Jarzinho pisze:Ktos widzi poprawe w Realu w tyłach, zaczynajac od defensywnego pomocnika przez obronców- ja takiej nie dostrzegam. Xavi i Iniesta mieli swobode, szczegolnie w drugiej polowie i pozniej grajac o jednego mniej.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 lis 2009, 16:55
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 30 lis 2009, 17:09
Ronaldo swoją renomę nurka zyskał dzięki zagraniom, które wczoraj niejeden raz popełniali Iniesta i Alves. W PL takich zawodników wiele nie ma, więc Ron był zawsze wytykany palcem (tak jak wcześniej Pires, Drogba, czy Robben).Mentor pisze:Nie wydaje mi się, aby Iniesta 'nurkował' (swoją drogą takie określenie wydaje mi się naprawdę debilne choć pewnie na trzeźwo nie zwróciłbym na to uwagI), ale coś w tym jest. Złodziej apelujący o to, aby nie kraść również wywołałby komentarz.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lis 2009, 17:14
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 30 lis 2009, 17:44
RealFan pisze:Ale Henry był prawdziwym środkowym środkowym napastnikiem, nie manekinem. Zlatan poza strzeleniem bramki też nic nie pokazał.
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio