Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1092

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2009, 11:18

RealFan pisze:Liniowy nas okradł z bramki Raula, a byłoby zwycięstwo. Villarliga.
:lol:
RealFan pisze:Mentor obstawiłeś?
Singla nie zagrałem, ale i tak mnie okradliście. Nie mniej jednak nie jestem zły - oby tak dalej :spoko:

Real to fenomen. Wierzę, że nie jest łatwo osiągnąć tak słaby poziom gry z takimi piłkarzami.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 paź 2009, 14:29

Wróci 5852675648756 kontuzjowanych i wrócą zwycięstwa. Kiedy będzie dobra gra i czy będzie w ogóle to trudno wyczuć.

Co do ręki, to odbiła mu się gdzieś w okolicy (tyle było widać na powtórkach). Była bardzo możliwa, w analizie sędziego Marca napisała, że była, więc w sumie już z tym nie dyskutowałem. Ale fakt też, że nie widziałem żadnej powtórki, która potwierdziłaby rękę Kaki na 100% gdyż nie było zbliżenia. Ktoś taką ma? :)

A Kaka' ponoć powiedział, że ręką nie zagrał, tylko piłka odbiła mu się od klatki piersiowej.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 paź 2009, 22:04

Dudek, Adán, Metzelder, Arbeloa, Albiol, Garay, Marcelo, Van der Vaart, Drenthe, Granero, Guti, Gago, Diarra, Raúl, Benzema, Van Nistelrooy.

Mocna kadra jak na ten etap CdR. Spodziewałem się, że pojawi się ktoś z Castilli, ale nic z tych rzeczy.

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 26 paź 2009, 22:28

RealFan pisze:Wróci 5852675648756 kontuzjowanych i wrócą zwycięstwa. Kiedy będzie dobra gra i czy będzie w ogóle to trudno wyczuć.
Z tymi kontuzjami to jak każdy sezon Arsenalu więc nie wiem co to za wymówka...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 paź 2009, 22:34

Kontuzje nie mają wpływu na wyniki Arsenalu?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 paź 2009, 23:52

RealFan pisze:Wróci 5852675648756 kontuzjowanych i wrócą zwycięstwa. Kiedy będzie dobra gra i czy będzie w ogóle to trudno wyczuć.
Ilu :?: , Ruud, Benzema, Gonzalo i Ronaldo, wiec nie przesadzaj. Powrot Ronaldo zapewni punkty, ale reszty. przed sezonem w porownaniach ławek Real przebijał np. Barce(oczywiscie wg. kibicow Realu), wiec słaba wymowka.
Ofensywa okrojona, ale reszta powinna spokojnie dawac rade.
RealFan pisze:A Kaka' ponoć powiedział, że ręką nie zagrał, tylko piłka odbiła mu się od klatki piersiowej.
A co powiedzial Raul o swojej ręce. :?:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 paź 2009, 8:14

Jarzinho pisze:A co powiedzial Raul o swojej ręce. :?:
Słabe.
Jarzinho pisze:Ilu :?: , Ruud, Benzema, Gonzalo i Ronaldo, wiec nie przesadzaj. Powrot Ronaldo zapewni punkty, ale reszty. przed sezonem w porownaniach ławek Real przebijał np. Barce(oczywiscie wg. kibicow Realu), wiec słaba wymowka.
Ofensywa okrojona, ale reszta powinna spokojnie dawac rade.
Jak wyglądałby skład Barcelony przy tylu urazach, ile ostatnio było w Realu? Jak wyglądałby wasz atak, gdyby został w nim jeden zawodnik pierwszego zespołu? W tym sezonie Real miał/ma już ponad 20 urazów (nie wiem ile dokładnie). Ile było w Barcelonie? :>

To, że ławka jest mocna i długa to nie znaczy, że jest nieskończona. Niedługo wszyscy kontuzjowani powinni wrócić do gry, o ile nie będzie nowych urazów.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 paź 2009, 11:25

RealFan pisze:Jak wyglądałby skład Barcelony przy tylu urazach, ile ostatnio było w Realu? Jak wyglądałby wasz atak, gdyby został w nim jeden zawodnik pierwszego zespołu? W tym sezonie Real miał/ma już ponad 20 urazów (nie wiem ile dokładnie). Ile było w Barcelonie?
Barcelona- Sporting Gijon- 3-0
Messi 0 minut
Henry 0 minut
Iniesta 0 minut
Toure 0 minut
Cos takiego by bylo pewnie.

Ile urazów: Iniesta, Henry, Chygrynskiy, Marquez, Alves, Bojan. I to nie jakies smieszne urazy, bo Henry i Bojan zagrali przez nie 2 spotkania. iniesta cały czas dochodzi do siebie po długiej kontuzji itd...
RealFan pisze:To, że ławka jest mocna i długa to nie znaczy, że jest nieskończona. Niedługo wszyscy kontuzjowani powinni wrócić do gry, o ile nie będzie nowych urazów.
Moze jest mocna moze jest długa, ale przy braku Ronaldo jest do DUPY, tak zreszta jak przy słabszej formie Ikera- obrona.

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 27 paź 2009, 12:46

po tylu niemiłych informacjach nareszcie coś pozytywnego. Ruud wraca. jeden z moich ulubieńców i chyba najlepszy napastnik w obecnej kadrze.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 paź 2009, 14:35

Jarzinho pisze: Barcelona- Sporting Gijon- 3-0
Messi 0 minut
Henry 0 minut
Iniesta 0 minut
Toure 0 minut
Cos takiego by bylo pewnie.
:arrow:
RealFan pisze:Jak wyglądałby wasz atak, gdyby został w nim jeden zawodnik pierwszego zespołu?
Grali Ibra, Bojan, Pedro i Jeffren - wszyscy są członkami pierwszej drużyny.
Jarzinho pisze:Ile urazów: Iniesta, Henry, Chygrynskiy, Marquez, Alves, Bojan. I to nie jakies smieszne urazy, bo Henry i Bojan zagrali przez nie 2 spotkania. iniesta cały czas dochodzi do siebie po długiej kontuzji itd...
Czyli 1/4 tych urazów, które były dotychczas w Realu (też nie wszystkie krótkie)?
Pelart pisze:po tylu niemiłych informacjach nareszcie coś pozytywnego. Ruud wraca. jeden z moich ulubieńców i chyba najlepszy napastnik w obecnej kadrze.
Mam tylko nadzieję, że nie wyjdzie od początku i do regularnej gry będzie wracał powoli. Kolejne odnowienie kontuzji byłoby smutne.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 27 paź 2009, 22:42

Takiej parodii to ja jeszcze nie widziałem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Real grający piątką podstawowych zawodników wyczynia takie cuda.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 27 paź 2009, 22:44

Graja jak cioty. Dudek znowu sobie nie pobroni, zreszta, kuwa on wiecej puszcza niz broni. i tak od poczatku

Strusiek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 27 paź 2009, 22:45

:boje się: :boruta: : :rotfl: chyba się zamienili koszulkami i Real gra w żółtych
Ostatnio zmieniony 27 paź 2009, 22:49 przez Strusiek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 paź 2009, 22:47

Ja wiem o co tutaj chodzi. Plan jest taki, że Real sam narobi sobie kłopotów a potem bohatersko z nich wyjdzie i będzie hala heroiczny wyczyn.

Dudek - Arbeloa, Albiol, Metzelder, Drenthe, Granero, Diarra, Guti, Van der Vaart, Raul, Benzema

Powyżej lista potencjalnych herosów.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 paź 2009, 22:51

Tak Mentor, teraz będzie remontada :lol: Ruud ją zrobi w pojedynkę.

Bardziej prawdopodobna jest manita, ale to nic. Fajnie wygląda Real pchający się środkiem i okrutnie gwałcony na skrzydłach. Ciekawe czy będą wnioski ze strony Pellegriniego, a może prędzej poleci z hukiem? W tym meczu miało mnie nic nie zaskoczyć, więc powiedzmy, że nie jestem zaskoczony :lol2:

Kuwa, nawet piwa dziś nie mam [*]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”