Re: Piłka w TV

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Piłka w TV

Post autor: Yukasz » 10 sie 2009, 18:54

Yukasz pisze:No i weź teraz wytłumacz laikowi że zamiast Eurosportu2 wolałbym... Eurosport2 :roll:
To było ponad moje siły, niestety nie dałem rady wytłumaczyć kobiecie z kablówki o co mi chodzi :( Jej kolega (ponoć fachowiec od tych spraw) zapewnił że niebawem na swoim Eurosporcie2 będę miał Bundesligę :P I nikt nic nie słyszał o dwóch różnych Eurosportach2...

Tradycyjnie jak każdego dnia dostałem email z programem Eurosportu. I tak, na Eurosporcie2 o 19:58 będzie KOSZYKÓWKA: Turniej towarzyski Słowenia : Słowenia - Rosja (21:45). Zaś na Eurosporcie2 o 18:01 - PIŁKA NOŻNA: Bundesliga - skróty meczów (19:00) a o 20:10 - PIŁKA NOŻNA: 2. Bundesliga Niemcy Dzień pierwszy : Arminia Bielefeld (Niemcy) - Hansa Rostock (Niemcy) (22:15) :roll:

Mecz Słowenia - Rosja w weekend już widziałem (teraz chyba będzie drugie spotkanie skoro znowu jest na żywo) i to z polskim komentarzem, teraz włączam (czy jak woli 90% polskiego społeczeństwa - włanczam) Eurosport2 i na wizji są skróty Bundesligi z angielskim komentarzem :P

Kuwa ktoś łapie się w tym wszystkim bo ja mam wrażenie jakbym grał w czeskim filmie :warrior:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”