Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 334

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2009, 10:26

Z początku myślałem, że to plota zwykła. Jakich wiele w tym czasie :D ale nie. Owen ponoć ma przejść testy medyczne i jeszcze dziś podpisać kontrakt z United.

Jak się tak zastanowić, to pasowałby idealnie ze swoimi urazami. 20 spotkań w sezonie rozegra na pewno, bo grywał tyle w Newcastle - ok 10 goli strzelał, no i Ferguson będzie mógł stosować rotacje :lol:

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1380
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 03 lip 2009, 10:31

rozwiązaniem na krótka metę dla MU mógłby być szybki Palacio (chyba ostatni dzwonek by wyjechać do Europy) czy obecnie bez kontraktu Owen (!!!)
No i kto pierwszy na to wpadł? :mrgreen:

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 lip 2009, 10:33

Morrow pisze:Tak ogólnie to Twoje dywagacje miejscami zalatują trochę science fiction i oscylują w rejonach marzeń a nie tego co realnie dzieje się na rynku.
Tak samo mysle Morrow :P
red85 pisze:Co do Possebona - z dyspozycją z poprzedniego sezonu nie miałby szans dostać się do PL. Szczerze mówiąc nie wiążę już z nim większych nadziei.
e tam , chlopak poczatek mial zajebisty jezeli chodzi o wystepy . Szkoda ze po tej kontuzji zwolnil tempa ... Niech tylko zacznie pokazywac to co w rezerwach to bedziemy mieli genialnego rozgrywajacego :)
fieldy pisze:Jak się tak zastanowić, to pasowałby idealnie ze swoimi urazami. 20 spotkań w sezonie rozegra na pewno, bo grywał tyle w Newcastle - ok 10 goli strzelał, no i Ferguson będzie mógł stosować rotacje :lol:
nie no ja poprostu nie wierze...

Daj Bog zeby to plota byla . Potrzebujemy zdrowego , mlodego i bardzo dobrego napastnika, ktory bedzie GRAŁ. A nie kolesia ktory pol zycia przelezal w szpitalu i ma blizej niz dalej do konca kariery. Dla mnie to bedzie poprostu niesmaczny zart Fergiego i bede strasznie zawiedziony jezeli dojdzie do tego transferu

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2009, 10:36

boskigonzo pisze:e tam , chlopak poczatek mial zajebisty jezeli chodzi o wystepy . Szkoda ze po tej kontuzji zwolnil tempa ... Niech tylko zacznie pokazywac to co w rezerwach to bedziemy mieli genialnego rozgrywajacego :)
Possebon to ten co mu Pogatetz nogę złamał ?
boskigonzo pisze:Dla mnie to bedzie poprostu niesmaczny zart Fergiego i bede strasznie zawiedziony jezeli dojdzie do tego transferu
Pzychodzi za darmo, więc dużo nie tracicie. A młodego i dobrego zawsze można dokupić :D

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1380
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 03 lip 2009, 10:43

Nie skreślałbym tak szybko Owena - Van der Sar też przychodził do MU w cieniu kiepskich występów w Juve (w Fulham grał dobrze,ale to jednak nie ta półka co MU czy Juve),a teraz każdy w MU modli się o to by nie kończył kariery...

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 03 lip 2009, 10:45

Manchester, mamy problem...
Benzema w Realu, Franck też głośno mówi o chęci gry w Madrycie. Rynek zawęził się tak, jak rynek ciuchów dla facetów w Polsce. Prawdziwych magików, którzy potrafiliby mniej więcej przez cały sezon utrzymać wysoka dyspozycje jest jak na lekarstwo.
Ja w sumie jestem spokojny o MU :wink: Lisandro, Kanoute, Fabiano, Pogrebniak, kilku dobrych napastników na kontynencie zostało. Gorzej wygląda sytuacja ze skrzydłowymi. Ale zawsze Fergie może sypnąć groszem jak za Berbę i zaczerpnąć ze źródła czyli PL. A może zdecyduje się dac więcej minut Naniemu czy może Welbeckowi :think:

Niemniej sytuacja na OT wygląda zapewne dla wszystkich bardzo interesująco :wink: Ciekawe jak sobie Ferguson z tym poradzi. I wcale MU nie musi byc słabsze po odejściu CR-Żela. Np. Arsenal świetnie sobie poradził z odejściem Titiego, i wg mnie jest bez niego silniejsza drużyną jak z nim w składzie.

PS. Kwestię Owena traktuję jako słaby żart managera, który negocjuje mu dobry kontrakt w Stoke.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 lip 2009, 11:01

fieldy pisze:Possebon to ten co mu Pogatetz nogę złamał ?
Dokladnie ten
fieldy pisze:Pzychodzi za darmo, więc dużo nie tracicie. A młodego i dobrego zawsze można dokupić :D
Ok, jesli oznacza to kupno jeszcze jednego napastnika , juz widze ze zaczynaja sie watki z Aguero, w takim razie bedzie on zawalał mniejsce młodym i zdolnym Machedzie i Wellbeckowi :-/

MazurXIII pisze:Nie skreślałbym tak szybko Owena - Van der Sar też przychodził do MU w cieniu kiepskich występów w Juve (w Fulham grał dobrze,ale to jednak nie ta półka co MU czy Juve),a teraz każdy w MU modli się o to by nie kończył kariery...
Nie wiem jak gral w Juve, ale pamietam go z reprezentacji , gdzie odwalal kawal roboty zawsze. W dodatku nie przychodzil do nas z metka pana hospital :/

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 lip 2009, 11:07

Niech tylko zacznie pokazywac to co w rezerwach to bedziemy mieli genialnego rozgrywajacego
A oglądałeś jego występy po kontuzji (nie było to złamanie nogi jak pisał fieldy) ?
Ja tak i muszę powiedzieć, że był jednym z gorszych pomocników w zespole. Dużo lepiej radził sobie dopiero co zaczynający przygodę z futbolem na szczeblu rezerw - Matty James. Wolałbym, żeby to właśnie młodziutki Anglik dostał prędzej szanse na pokazanie się w pierwszym zespole.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lip 2009, 11:07

Logan pisze:Rynek zawęził się tak, jak rynek ciuchów dla facetów w Polsce. Prawdziwych magików, którzy potrafiliby mniej więcej przez cały sezon utrzymać wysoka dyspozycje jest jak na lekarstwo.
.

az strach pomyslec w jakich sklepach kupujesz ciuchy :P

Magicy sa ale niestety nie dla wyspiarzy. Wydaje mi sie ze przyklad Kryski pokazuje gdzie oni wola byc. Z czasem odejda inni jak bedzie tylko dobra okazja. Np Cesc z Arsenalu tez odejdzie w ciagu 2 lat

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 lip 2009, 11:13

red85 pisze:A oglądałeś jego występy po kontuzji (nie było to złamanie nogi jak pisał fieldy) ?
Ja tak i muszę powiedzieć, że był jednym z gorszych pomocników w zespole. Dużo lepiej radził sobie dopiero co zaczynający przygodę z futbolem na szczeblu rezerw - Matty James. Wolałbym, żeby to właśnie młodziutki Anglik dostał prędzej szanse na pokazanie się w pierwszym zespole.
Widzialem , bylo zle , ale to nie oznacza ze nie bedzie mogl dojsc do swojej optymalnej formy :) .A daj Bog zeby tak bylo :) bo ma potencjał

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 03 lip 2009, 11:34

Ja na waszym miejscu to bardziej balbym sie o zakup jakiegos dobrego pomocnika, ktory nie kopie sie w czolo.

Ten caly Valencia moze byc zarowno niewypalem, jak i dobrym zawodnikiem. Swietny raczej nigdy nie bedzie.

Owen? On zyje w ogole?

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 03 lip 2009, 11:43

mistyk pisze:Owen? On zyje w ogole?
Pewnie, że żyje. Broszurę nawet ma :lol: :arrow: http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,674 ... Owena.html

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2009, 11:56

mistyk pisze:Ten caly Valencia moze byc zarowno niewypalem, jak i dobrym zawodnikiem. Swietny raczej nigdy nie bedzie.
Rozumiem, że wiesz jak gra i mecze z jego udziałem widziałeś ?

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 03 lip 2009, 11:58

Bienias pisze: Magicy sa ale niestety nie dla wyspiarzy. Wydaje mi sie ze przyklad Kryski pokazuje gdzie oni wola byc. Z czasem odejda inni jak bedzie tylko dobra okazja. Np Cesc z Arsenalu tez odejdzie w ciagu 2 lat
Ja nie wiem skąd Ty masz te informacje o długości kontraktu Cesca, czy klauzulach odejścia. I skąd jesteś taki pewien że w ciągu 2 lat odejdzie. Jakaś rodzina? :P
W Arsenalu jest kilku magików nie tylko Fabregas. Jakoś żaden nie zapowiada odejścia, wręcz przeciwnie. :)

Nie demonizujmy też tak tej Hiszpanii. Tutaj tylko Real i Barca są w stanie zagwarantować regularną grę np w LM, czy te ulubione przez wszystkich trofea. A wiadomo tez że kadry tych druzyn nie są z gumy, tak samo jak wiadomo, że każdy magik chce duzo grać. Dlatego spokojnie :wink:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 lip 2009, 12:03

Tak mistyk u nas słabi pomocnicy co kopią sie w czoło i nie potraią grac w piłke a sukcesy to potwierdzją....

Owen to jakiś niesmaczny zart ze strony Alexa i mam nadzieje ze to wymysły dzienikarskie....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”