Jak się tak zastanowić, to pasowałby idealnie ze swoimi urazami. 20 spotkań w sezonie rozegra na pewno, bo grywał tyle w Newcastle - ok 10 goli strzelał, no i Ferguson będzie mógł stosować rotacje
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2009, 10:26
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 03 lip 2009, 10:31
No i kto pierwszy na to wpadł?rozwiązaniem na krótka metę dla MU mógłby być szybki Palacio (chyba ostatni dzwonek by wyjechać do Europy) czy obecnie bez kontraktu Owen (!!!)
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 lip 2009, 10:33
Tak samo mysle MorrowMorrow pisze:Tak ogólnie to Twoje dywagacje miejscami zalatują trochę science fiction i oscylują w rejonach marzeń a nie tego co realnie dzieje się na rynku.
e tam , chlopak poczatek mial zajebisty jezeli chodzi o wystepy . Szkoda ze po tej kontuzji zwolnil tempa ... Niech tylko zacznie pokazywac to co w rezerwach to bedziemy mieli genialnego rozgrywajacegored85 pisze:Co do Possebona - z dyspozycją z poprzedniego sezonu nie miałby szans dostać się do PL. Szczerze mówiąc nie wiążę już z nim większych nadziei.
nie no ja poprostu nie wierze...fieldy pisze:Jak się tak zastanowić, to pasowałby idealnie ze swoimi urazami. 20 spotkań w sezonie rozegra na pewno, bo grywał tyle w Newcastle - ok 10 goli strzelał, no i Ferguson będzie mógł stosować rotacje
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2009, 10:36
Possebon to ten co mu Pogatetz nogę złamał ?boskigonzo pisze:e tam , chlopak poczatek mial zajebisty jezeli chodzi o wystepy . Szkoda ze po tej kontuzji zwolnil tempa ... Niech tylko zacznie pokazywac to co w rezerwach to bedziemy mieli genialnego rozgrywajacego![]()
Pzychodzi za darmo, więc dużo nie tracicie. A młodego i dobrego zawsze można dokupićboskigonzo pisze:Dla mnie to bedzie poprostu niesmaczny zart Fergiego i bede strasznie zawiedziony jezeli dojdzie do tego transferu
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 03 lip 2009, 10:43
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 03 lip 2009, 10:45
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 lip 2009, 11:01
Dokladnie tenfieldy pisze:Possebon to ten co mu Pogatetz nogę złamał ?
Ok, jesli oznacza to kupno jeszcze jednego napastnika , juz widze ze zaczynaja sie watki z Aguero, w takim razie bedzie on zawalał mniejsce młodym i zdolnym Machedzie i Wellbeckowi :-/fieldy pisze:Pzychodzi za darmo, więc dużo nie tracicie. A młodego i dobrego zawsze można dokupić
Nie wiem jak gral w Juve, ale pamietam go z reprezentacji , gdzie odwalal kawal roboty zawsze. W dodatku nie przychodzil do nas z metka pana hospitalMazurXIII pisze:Nie skreślałbym tak szybko Owena - Van der Sar też przychodził do MU w cieniu kiepskich występów w Juve (w Fulham grał dobrze,ale to jednak nie ta półka co MU czy Juve),a teraz każdy w MU modli się o to by nie kończył kariery...
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 lip 2009, 11:07
A oglądałeś jego występy po kontuzji (nie było to złamanie nogi jak pisał fieldy) ?Niech tylko zacznie pokazywac to co w rezerwach to bedziemy mieli genialnego rozgrywajacego
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lip 2009, 11:07
Logan pisze:Rynek zawęził się tak, jak rynek ciuchów dla facetów w Polsce. Prawdziwych magików, którzy potrafiliby mniej więcej przez cały sezon utrzymać wysoka dyspozycje jest jak na lekarstwo.
.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 lip 2009, 11:13
Widzialem , bylo zle , ale to nie oznacza ze nie bedzie mogl dojsc do swojej optymalnej formyred85 pisze:A oglądałeś jego występy po kontuzji (nie było to złamanie nogi jak pisał fieldy) ?
Ja tak i muszę powiedzieć, że był jednym z gorszych pomocników w zespole. Dużo lepiej radził sobie dopiero co zaczynający przygodę z futbolem na szczeblu rezerw - Matty James. Wolałbym, żeby to właśnie młodziutki Anglik dostał prędzej szanse na pokazanie się w pierwszym zespole.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 03 lip 2009, 11:34
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 03 lip 2009, 11:43
Pewnie, że żyje. Broszurę nawet mamistyk pisze:Owen? On zyje w ogole?
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2009, 11:56
Rozumiem, że wiesz jak gra i mecze z jego udziałem widziałeś ?mistyk pisze:Ten caly Valencia moze byc zarowno niewypalem, jak i dobrym zawodnikiem. Swietny raczej nigdy nie bedzie.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 03 lip 2009, 11:58
Ja nie wiem skąd Ty masz te informacje o długości kontraktu Cesca, czy klauzulach odejścia. I skąd jesteś taki pewien że w ciągu 2 lat odejdzie. Jakaś rodzina?Bienias pisze: Magicy sa ale niestety nie dla wyspiarzy. Wydaje mi sie ze przyklad Kryski pokazuje gdzie oni wola byc. Z czasem odejda inni jak bedzie tylko dobra okazja. Np Cesc z Arsenalu tez odejdzie w ciagu 2 lat
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 lip 2009, 12:03
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio