Nikt nie mówi, że jest nieudane bo dopiero się zaczęło. Mówię tylko, że nie zapowiada się dla nas dobrze ze względu na możliwość przez United pozyskania zawodników, którzy potencjalnie mogliby w United zastąpić gwiazdy jakimi niewątpliwie są Ronaldo i Tevez. Czas pokaże. To czy ewentualne transfery będą udane i tak będzie można ocenić najwcześniej za rok. Mozemy kupić i Riberego za 100 mln ale co z tego jak połamałby się na cały rok. Trzeba zaufać Fergusonowi, przez tyle lat udowadniał, że wie co robi, pozostaje mieć nadzieję, że tak będzie i teraz.smurano pisze:Ferguson chyba wczoraj dopiero co wrócił z urlopu wiec może poczekajcie z tym płaczem, że okienko transferowe nie udane...
Heh, to, że jakiś francuski pismak napisał, że dla Benzemy lepsze byłoby United wcale nie znaczy, że Karim trafi na OT. Sam Benzema kilka razy mówił, ze chce do Hiszpanii. Logika podpowiada, że United byłby dla niego lepszym wyjściem niż np. Real ale co z tego skoro podobnie mozna było pisać w przypadku Ronaldo? W aspekcie finansowym ten transfer jest bardzo możliwy ale tu kluczowa jest opinia samego zainteresowanego a do tej pory nie dał on nawet najmniejszego sygnału, że chciałby grać w MU. Nie po to pozbywaliśmy się chyba dwóch najemników żeby teraz zatrudniać kolejnego.Kamil232 pisze:Jednak Morrow nie każdy woli HiszpanieNie ukrywam, ze jest mój numer 1 na liście zastępców Teveza. Numer dwa to Guissepe Rossi o którym też pojawiają się newsy, że mógłby powrócić.
O Rossim już pisałem. Piłkarsko do nas pasuje ale odchodził bo nie miał gwarancji gry i był 3-4 w kolejce do gry w ataku. Teraz wracając na OT znów byłby 3 w kolejce napastnikiem i na pewno dostałby sporo szans do pokazania się ale biorąc pod uwagę, że od czasu odejścia z Manchesteru jego notowania poszły wyraźnie w górę i zdążył już zasmakować gry w reprezentacji Włoch, w której zapewne chciałby pograć trochę w przyszłorocznych MŚ a nie jechać tylko jako rezerwowy albo turysta to jakoś nie jestem w stanie sobie wyobrazić sobie jego powrotu i zmiany Villareal, w którym jest gwiazdą na MU gdzie musiałby walczyć o każdy występ. Rossi teraz bije się o swoją pozycję w kadrze i IMO powrót do Manchesteru byłby dla niego zbyt ryzykowny.