Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Elfin
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Elfin » 24 cze 2009, 23:53

Skończy się tak, że SAF odczeka do ostatniej chwili, wywali 40 mlnów na Huntelaara i drugie tyle na Valencie, po czym ci zaliczą sezon jak Berbatov: będzie parę osób, które uznają, że to było genialne posunięcie, a także 324738 kibiców, którzy obejrzą trzy mecze w LM i stwierdzą, że sprzedaż Crisa była najgorszym, co mogło spotkać MU i w ogóle teraz życie już nie ma sensu. Ja tam się wstrzymam - Valencie widziałem tylko kilka razy, nie zachwycił mnie w tym, co pokazał, a zwolennikiem Huntera byłem już rok temu, choć nie wiem, czy dałby radę w Premiership.

Przemyślałem w międzyczasie sprawę Teveza i doszedłem do wniosku, że jemu za grę w czerwonym trykocie już podziękujemy. Za to, co teraz odstawia z kontraktem i jakie plany snuje na przyszłość... Choć z drugiej strony szacun, że odrzucił ofertę LFC.

Z serii "kogo ewentualnie bym widział w MU":
Robert Flores z Villarrealu - taka wschodząca gwiazda Urugwajskiego futbolu, w sam raz na skrzydło:P
Fabio Quagliarella z Napoli - bo jest kozacki, ale się już przetransferował:(
Radamel Falcao García Zárate z River Plate - bo fantastycznie wzmocniłby siłę ognia:P
Sofiane Feghouli z Grenoble - bo to będzie podobno nowy Zidane, a w FMie 2009 (:D:D:D:D:D) ma najlepsze Position Rating:P Przynajmniej u mnie;]
Sergio Aguero z Atletico - chyba każdy by go chciał:P

Wróć do „Anglia”