Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Morrow » 20 cze 2009, 17:29

Rossi zapewne nie wróci, jak już gdzieś trafi to IMO do jakiegoś potentata Serie A. Nie wierzę, że chciałby znowu wracać do United i być 3 napastnikiem. Byłem za przyjściem Huntera jak mieliśmy atak Roo-Tevez, w chwili obecnej średnio mnie satysfakcjonuje takie rozwiązanie choć obstawiam, że predzej czy pozniej zostanie królem strzelców jakiejś czołowej ligi. Guiza ma zmysł ale jakoś nie wiem czemu nie widzę go w United. I wątpię żeby po Berbatovie przyszedł do nas kolejny napastnik koło 30. Agbonalhora też jakoś nie widzę, jak już kogoś z Villi mamy zabrać to niech to będzie Young :P
MGiggs pisze:Jesli Real sie rzuci na benzeme,villa zostaje to jestesmy w tylku.

Real dostanie Ville prędzej czy później w tym oknie, tak mi się wydaje. Valencia zapewne czeka na zakończenie Pucharu Konfederacji gdzie David jest jedną z większych gwiazd. Skończy się grubą kasą i Hiszpan zapewne trafi do Madrytu. Heh, jak sobie przypomnę, że mogliśmy go mieć za 12 mln jak jeszcze grał w Saragossie a jego nazwisko poza kibicami ligi hiszpańskiej mało kto znał to aż żal dupę ściska.

Mamy kasę, nie bardzo wiadomo na kogo ją wyłożyć. Jakby trafili do nas Ribery i Benzema to jeszcze bym przyklasnął zarządowi ale to nierealny scenariusz (a może bardzo REALny, tyle, że nie dla nas? ;)Wyprzedaż w Realu wygląda fajnie, szkoda, że Robben i Sneijder są tak szklani bo to świetni piłkarze. Ja już sam nic nie wiem, pewnie codziennie będziemy zalewani setką newsów wiążących nas z różnymi piłkarzami. Kwestią czasu jest jak pojawią się setki plotek łączące nas np. z Ibrą czy Eto'o.

Wróć do „Anglia”