Jak czytałem to miałem wrażenie że to relacja jednej z bitew Aleksandra Wielkiegomaciek_88 pisze:Może chciałbyś to rozrysować na ekranie?sudden pisze:. Doszło do starcia na koronie stadionu, za jedną bramką. Nie ma co dyskutować kto wygrał starcie. Zarówno Ruch jak i Lech nie miał dużego pola do manewru. Gdyby goście zaatakowali głębiej i zapuścili się w stronę sektorów Ruchu, to możliwość odwrotu byłaby bardzo trudna ze względu na psy. Z reszta to samo tyczy się Ruchu Chorzów.
Co do zawartości filmiku to szkoda słów, poza trzema - wystrzelać jak kaczki.
A dziś podczas pierwszego koszykarskiego meczu finałowego ligi greckiej w Pireusie pomiędzy Olympiakosem a PAO tradycyjnie Grecy pokazali że mają nierówno pod sufitem. Atmosfera i doping tradycyjnie cud malina ale jak na ok 1 min do końca PAO prowadziło 2 pkt to ktoś rzucił petardę za ławkę gości. Mecz oczywiście przerwano, policja ubrana jakby szła na wojnę oczyściła pierwsze kilka rzędów za ławką gości a następnie spotkanie wznowiono. Po końcowym gwizdku (mecz wygrało PAO 69:67, Olympiakos a konkretnie Papaloukas w ostatniej akcji po dwutakcie przy asyście obrońców nie trafił spod kosza) w niecałe 5 sek wszyscy członkowie PAO zniknęli w tunelu kierując się do szatni. Powodem tak szybkiej ewakuacji były doświadczenia z meczów poprzednich bo i tym razem w ich stronę poleciała petarda oraz różne przedmioty. Kolejne mecze zapewne bez kibiców czyli także bez dopingu
PS Zamiast o sporcie to ja o burdach na trybunach, chyba czas zatrudnić się w GW