Bzdura! Brat był obecny na meczu i mówił, że w loży VIP, nieopodal stanowiska komentatorów (N=TVN=ITI) owszem Lech odpalił race, co wyglądało fenomenalnie ale żaden kibic nie dostał racą zapaloną jak i zgaszoną. Zapewne dostali taki rozkaz aby to specjalnie powiedzieć w telewizji na żywo. Ich "umiejętności" komentowania meczy nawet nie skomentuję, bo Szpakowski mógłby być ich sen-sejem. Nie bronię nikogo, ale normalnie rozbraja mnie propaganda medialna.Yukasz pisze:Fajnie bo jak w Polsce są jakieś burdy czy zawodnik na treningu dostaje kopa to deprecjonujesz te zdarzenia, nie wierzysz gazetom, obwiniasz policję, jebiesz PZPN, czy też wyśmiewasz że dopiero teraz o tym informują jednocześnie regularnie starając się nam pokazać jaki to na zachodzie mają problem z kibolamiWTF? Patriota?
Edit: Co się działo z racami podczas finału Pucharu Polski że ludzie z niższych rzędów musieli uciekać jak to relacjonował Kalinowski?Później przełączyłem bo mam coraz większą awersję do ludzi pracujących dla literki.