Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 maja 2009, 0:23
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 maja 2009, 7:16
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 21 maja 2009, 7:56
Jak dla mnie tylko Jadson, który stara się coś rozgrywać. Reszta tych Brazylijczyków gra zdecydowanie za bardzo pod siebie.BarcaQzYN pisze:i ten brazylijski atak. Ich gra może się podobać
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 maja 2009, 8:22
Oglądałem już kilka spotkań Ukraińców w tej edycji Pucharu UEFA i zapewniam Cię, że potrafią grać także zespołowo i wychodzi im to czasem fantastycznie10 pisze:Reszta tych Brazylijczyków gra zdecydowanie za bardzo pod siebie.
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: #7# » 21 maja 2009, 11:37
#7#
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 maja 2009, 17:11
Antoni Ptak też chciał#7# pisze:ja chciałbym mieć zespół w którym tak grali by Brazylijczycy pod siebie i żeby wygrali mi puchar europejski![]()
Wcześniej jeszcze CSKA Moskwa. I jeszcze Galatasaray też można do wschodu zaliczyć choć południowy.#7# pisze:pierw Zenit teraz Szachtar .... przykłady idą ze wschodu ...
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 maja 2009, 18:25
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 maja 2009, 18:41
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 21 maja 2009, 19:39
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 maja 2009, 20:24
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 maja 2009, 20:25
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Senior Tigr » 28 maja 2009, 11:25
Akurat wymieniłeś kluby które całkiem sporo poświęcają wysiłku i pieniędzy na szkolenie młodzieży. Oczywiście trudno mi porównywać poziom mądrości w tych klubach z poziomem mądrości w klubach polskich bo za bardzo tych ostatnich nie śledzę, zresztą jako kibic CSKA (a więc z zasady nie lubiący Spartaka) będę stronniczy w obydwu przypadkach, ale np. dyrektorem szkoły piłkarskiej i koordynatorem drużyn młodzieżowych CSKA jest były trener reprezentacji Estonii Jelle Hoes, jeden z uznanych holenderskich specjalistów od szkolenia młodzieży.Wilmore pisze:... bo Rosja wcale mądrzejszych od Polaków ludzi prowadzących grupy młodzieżowe w CSKA czy Spartaku nie ma...
Senior Tigr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 cze 2009, 10:55
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Budep » 23 cze 2009, 18:21
Tak się stanie.emdżej pisze:Ciekawe rozwiązanie zastosuje UEFA w meczach Ligi Europejskiej. Każde spotkanie prowadzić będzie pięciu sędziów! Dodatkowi dwa arbitrzy będą stali przy bramkach. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, choć oczywiście to rozwiązanie było już testowane. System sprawdzano w czasie mistrzostw Europy do lat 19. Ciekawe jak się przyjmie w tych rozgrywkach.
P.S. Może zmienić tytuł wątku na "Liga Europejska"?
Budep
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 sie 2009, 8:55
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio