Re: Hools

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Hools

Post autor: Babel » 17 maja 2009, 9:30

Już widze jak taki Sobolewski przyjmuje podobna koszulke od kibiców Wisły. Wiem, że przykład z dupy.

Może róznica w opinii to jest kwestia tego, że ja np. bardzo sobie cenie swoja niezależność tzn. choćby to jakie koszulki zakładam czy przeswiadczenie, że chodzac sobie po ulicach nikt nie może mi grozić, motywowac czy jak to tam nazwiecie.Nie uważam tych ludzi za bandytów profesjonalnych, nieprofesjonalnych, połprofesjonalnych. W mojej opinii przesadzili. Osobiscie bym sie nie popłakał jakby mnie tacy panowie na trenigu zaczepili, ale koszulki tez bym nie założył liczac sie z konsekwencjami. Jak pisze Chłopaczek, że wielu pewnie chciałoby Seedorfowi założyc dwie podobne koszulki. Róznica miedzy chęcią zrobienia czegoś a zrobieniem jest duża i chyba nie musze tłumaczyć na czym polega.

Istnieje tez drugi aspekt. Aspekt stricte sportowy. Ja uważam podobnie jak taki mierny trener Lozano (choć z innej sportowej beczki), że podczas treningu zawodnicy musza skupiac sie tylko i wyłacznie na nim. Nic nie moze ich rozpraszac. Mysle, że Lozano bardzo szybko przegoniłby takie towarzystwo nie patrzac czy oni sie uwazaja za sekte, zakonników czy za Maryle Rodowicz. Trening to trening a nie pogaduchy.

Wróć do „Polska”