Re: Hools

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Hools

Post autor: Killerbean » 16 maja 2009, 17:37

Ja jestem ciekaw co by się stało jakby któryś z piłkarzy stwierdził że nie ma co do swojej postawy zastrzeżeń i nie założy tej koszulki . Jestem dziwnie przekonany że ów " męska rozmowa " przerodziłaby się w jeden wielki burdel na kółkach . Jak dla mnie rozwiązanie jest proste :
- piłkarze dziękuja za przypomnienie w dość niekonwencjonalny sposób od czego są .
- ekipa która weszła na trening dostaje takie zakazy stadionowe ( które mają być przestrzegane ) , że jest z nimi na długo spokój .
krako pisze:To odpowiedz na jedno pytanie.Kibice którzy nigdy ich nie zawiedli, stawiają się w komplecie na każdym spotkaniu,dopingują z całych sił i dla których Górnik jest wszystkim, na 4 kolejki przed zakończeniem, gdzie ich ukochana drużyna jest na ostatnim miejscu w tabeli oglądają taki mecz jak w Łodzi z tamtejszym ŁKSem, gdzie nie było widać gryzienia trawy,walki i ambicji mają siedzieć spokojnie? Najwidoczniej słowa trenera są zbyt słabe i nie potrafią przemówić. Powiedz mi gdzie tam mowa o jakiś wandalizmach czy rozrubach ?
Były tylko męskie rozmowy!
Uważam jednak ze taka akcja i tak za późno , trzeba bylo ją przeprowadzić 3 kolejki wczesniej

A teraz wyobraź sobie pod jaką presją będzie zawodnik , któremu następny mecz po prostu nie wyjdzie , będzie się starał ale formy brak albo jest źle przygotowany przez sztab.
Mam dla was pomysł na następne wejście . Zobaczcie w którym przedszkolu większość z zespołu ma dzieci i tam wejdźcie na pewno docenią waszą kreatywność i zaczną grać lepiej .

Wróć do „Polska”