Yukasz pisze:Dlatego też na kuponie mam Orlando, Lakers - Czekajcie no bydlaki... w twarz!? Czekajcie no, w twarz!? W twarz!?
oraz Barcę
i Denver
![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 maja 2009, 12:13
Yukasz pisze:Dlatego też na kuponie mam Orlando, Lakers - Czekajcie no bydlaki... w twarz!? Czekajcie no, w twarz!? W twarz!?
oraz Barcę
i Denver
![]()
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 maja 2009, 12:19
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 15 maja 2009, 14:53
Masz racje w tym meczu może paść niespodzianka, bo Hannover nieźle gra u siebie (pokonali Herthę) a Wolfsburg słabo sobie radzi na wyjazdach, 1X jak najbardziej możliwe dlatego też aby na jednym kuponie z czterech mam dwójke na Wilków.Akarin pisze:no i Hannover - Wolfsburg 1X
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 maja 2009, 21:23
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 16 maja 2009, 8:37

Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 16 maja 2009, 9:53
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 16 maja 2009, 10:47
Aker pisze: Forlan i spółka potrafią strzelać bramki. Obstawiam wysokie zwycięstwo gospodarzy nawet 2 bramkami. Real jest w kryzysie a Villarreal zmotywowany, głodny gry w końcu walczą o 4 miejsce premiowane awansem do Ligi Mistrzów.
gieksa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 16 maja 2009, 11:39
Angelo18
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 16 maja 2009, 13:04
hehe racja oczywiście dla Atletico strzelagieksa pisze: Forlan może i potrafi strzelać bramki ale dla Atletico Madryt
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 16 maja 2009, 16:47
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 maja 2009, 17:00
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 maja 2009, 17:47
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 maja 2009, 18:16
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 maja 2009, 20:09
Mam nadzieję, że nikt nie postawił na Kluczbork bo bym miał przekopaneemdżej pisze:Jutro rozpaczliwie broniące się przed barażami Zagłębie Sosnowiec będące w katastrofalnej dyspozycji, osłabione brakiem napastnika, który strzelił wiosną cztery gole z wszystkich pięciu zdobytych przez zespół (w 11 meczach) podejmuje u siebie lidera rozgrywek - MKS Kluczbork. MKS nie przegrał w dziewięciu ostatnich spotkaniach i ma cztery punkty przewagi nad drugim miejscem. Zagłębie jest 10 pozycji niżej ze stratą 19 punktów (doliczając te odjęte za korupcję to 15). Ale ja do niczego nie namawiam, bo poprzednio mi się już oberwało
Dodam jeszcze krótkie nagranie prezentujące formę strzelecką zespołu http://zaglebie.sosnowiec.pl/?content=tv&vid=254&catid=
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio