Ładne wałki się porobiły.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 lut 2009, 15:07
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2009, 15:11
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 lut 2009, 15:19
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 lut 2009, 17:16
MGiggs pisze:Villa ma zbyt wąską kadre co było wiadome przed sezonem. Zauważ jakie walki robili w Uefa w fazie grupowej gdy dawali rezerwy. Ekipa ma szanse na gre w LM- to jest piorytem chłopców Martina.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 12 mar 2009, 22:56
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 13 mar 2009, 15:05
Angelo18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 13 mar 2009, 17:53
Szczerze mówiąc nie zasłużyli na tę wygraną. Mecz był wyrównany z lekkim wskazaniem na Zenit. Rosjanie potrafili sobie stworzyć kilka świetnych sytuacji. Mimo wszystko sądzę, że wynik dwumeczu jest sprawą wciąż otwartą.Angelo18 pisze:Troszkę zaskoczył mnie wynik Udinese
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 mar 2009, 10:24
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 19 mar 2009, 16:09
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 mar 2009, 23:55
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 20 mar 2009, 8:01
Może jakiś kibic Bayernu?BarcaQzYN pisze:Najbardziej zaciekawił mnie komentator na ARD. Wyraźnie bardziej podniecały go akcje St Etienne niż Werderu... Wydawało się, że wcale nie cieszył się z bramek Bremeńczyków:D
Niespodzianka to raczej brak drużyny rosyjskiej. Szkoda mi szczególnie Zenitu, ale widać że ta ekipa juz najlepszy czas ma za sobą. A jak jeszcze teraz wyciągniemy ich "serce" tj. Tymoszczuka, to myślę, że w przyszłym sezonie w ogóle nie będą się liczyć w jakimkolwiek pucharze.emdżej pisze:Oto komplet ćwierćfinalistów Pucharu UEFA. 2 zespoły niemieckie, 2 francuskie, 2 ukraińskie, 1 włoski i 1 angielski.
Niespodzianką może być obecność dwóch drużyn z Ukrainy w 1/4,
Faworyta jest rzeczywiście trudno wskazać. Faktem jest, że Werder zyskuje na formie, ale ja chyba mimo wszystko wyżej cenię np. HSV. Zresztą ciekawy byłby bezpośredni pojedynek tych ekip, jako że już w P. Niemiec będą grać ze sobą w 1/2 finemdżej pisze: Z całego grona jako faworyta stawiałbym drużynę Werderu.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 20 mar 2009, 13:17
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 20 mar 2009, 13:20
Jak wspomnialem wyżej, ekipy te spotykają się juz w 1/2 PN, więc jakby sie też spotkały w 1/2 fin P. UEFA, byłoby superemdżej pisze: możemy się spodziewać niemieckiego półfinału.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 20 mar 2009, 16:08
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 21 mar 2009, 13:16
Angelo18
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio