Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Akarin » 31 gru 2008, 12:08

W sumie wszystko co chciałem wyrazić teraz to już napisał Michał.
Jednakże dodam tylko to:
Wiadome jest to, że Ribery nie gra w Monachium z miłości do klubu. Mało jest teraz takich piłkarzy, którzy grają w swoim klubie tylko z miłości do niego. I niekt tego od Francka nie oczekuje.
tyle. gdzie tu widzisz moje bzdury? nie zasygnalizowal, ze gra w bayernie jest jego szczytem marzen i chce tam zakonczyc kariere. wrecz przeciwnie. dal do zrozumienia, ze kiedys bedzie chcial odejsc do wiekszego klubu
Tyle, ze on zaznaczył, że Bayern jest wielkim klubem.

Po prostu odpowiedział na pytanie dziennikarza co do innych klubów. Sam nic wcześniej nie wspominał o żadnym innym klubie.
historia, prestiz, ilosc kibicow na swiecie, ilosc wielkich pilkarzy z calego swiata, ktorzy tam grali, sila ligi. sa takie kluby jak real, barcelona, manchester united czy milan - kluby topowe. bayern jest polke nizej.
Fajnie, a możesz mi wyjaśnić, dlaczgo klub, który wygrał wszystko co możliwe w swojej histori, który jest reprezentowany przez jedne z najwazniejsyzch osobistości w światowej piłce, jest gorszy od Barcelony czy ManU?
Uważasz, ze w Bayernie nie grali wielcy piłkarze? I, że w czasach, kiedy oni grali to BL nie była jedną najsilniejszych lig europejskich? Ilość kibiców na świecie też jest spora. Prestiż? Największy z możliwych. Historia? Jedna z najlepszych w Europie.
Chcę tylko i wyłącznie Twojego uzasadnienia. Innych opinia mnie akurat teraz nie obchodzi.

Jeśli w ostatnich latach mamy patrzeć na osiagnięcia na scenie europejskiej to Real jest w stosunku do Bayernu małym karzełkiem. A muszę przyznać, ze i nasze osiągnięcia nie są specjalnie wybitne jeśli chodzi ostatnie lata w LM.

Wróć do „Anglia”