Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

red85

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: red85 » 26 gru 2008, 23:33

O'Neill to Irlandczyk znawco. Szkota masz w MU. Dlaczego jest 'be'? Kto mądry podbiega do coacha drugiej drużyny z łapami, gdy ten rozmawia z arbitrem technicznym? A jeżeli chodzi o rezultat na koniec rozgrywek, to zobaczymy jak AV będzie się prezentowała w drugiej części sezonu. Bo w czołówce przez jakiś czas to i Hull było.
Wow. To mi pojechałeś...

A Wenger to zawsze przeciwnikom się kłaniał i z łapami do innych nie skakał. Ideał. Chodząca mądrość. Czepiasz się pierdół mości panie...
To dlaczego pozbawiasz szans Arsenal, który niewątpliwie posiada graczy lepszych od AV?
A gdzie ich pozbawiam jakichkolwiek szans? Nigdzie tego nie napisałem. Fakt faktem Arsenal jest dla mnie najsłabszy z drużyn top4, ale wciąż dysponujący na tyle dobrym zespołem, żeby skutecznie powalczyć o miejsce w LM. Tyle tylko, że nie ułatwi Wam tego AV, która póki co prezentuje się po prostu lepiej. Mają dobrze poukładany zespół, a do tego kilka indywidualności. U Was w tym sezonie brakuje i jednego i drugiego. Może wszystko się odwróci, ale wróżką nie jestem.

Wróć do „Anglia”