Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 26 gru 2008, 22:00
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 26 gru 2008, 23:19
Może gracy macie lepszych ale wasi kluczowi piłkarze w szpitalu : Cesc czy Thomas. Według mnie szanse są bardzo wyrównane co pokazał remis w dzisiejszym meczu. Arsenal gra w tym sezonie nierówno raz bardzo dobrze raz przeciętnie natomiast Aston Villa to dla mnie taka drużyna która pokonuje słabe a z mocniejszymi może powalczyć dlatego jak dla mnie szanse bardzo równe z małym wskazaniem na Kanonierów gdyż jakby na to nie spojrzeć są jednak drużyną lepsząHanni pisze:To dlaczego pozbawiasz szans Arsenal, który niewątpliwie posiada graczy lepszych od AV?
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 gru 2008, 23:33
Wow. To mi pojechałeś...O'Neill to Irlandczyk znawco. Szkota masz w MU. Dlaczego jest 'be'? Kto mądry podbiega do coacha drugiej drużyny z łapami, gdy ten rozmawia z arbitrem technicznym? A jeżeli chodzi o rezultat na koniec rozgrywek, to zobaczymy jak AV będzie się prezentowała w drugiej części sezonu. Bo w czołówce przez jakiś czas to i Hull było.
A gdzie ich pozbawiam jakichkolwiek szans? Nigdzie tego nie napisałem. Fakt faktem Arsenal jest dla mnie najsłabszy z drużyn top4, ale wciąż dysponujący na tyle dobrym zespołem, żeby skutecznie powalczyć o miejsce w LM. Tyle tylko, że nie ułatwi Wam tego AV, która póki co prezentuje się po prostu lepiej. Mają dobrze poukładany zespół, a do tego kilka indywidualności. U Was w tym sezonie brakuje i jednego i drugiego. Może wszystko się odwróci, ale wróżką nie jestem.To dlaczego pozbawiasz szans Arsenal, który niewątpliwie posiada graczy lepszych od AV?
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 gru 2008, 12:03
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 27 gru 2008, 21:53
Despertado
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 27 gru 2008, 22:09
Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 gru 2008, 22:12
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 27 gru 2008, 23:23
Despertado pisze:Mam pytanie do kibiców Arsenalu. Ile razy wasz klub zdobył Puchar Mistrzów lub Ligę Mistrzów? Z góry dziękuje za odpowiedź
Komu kibicujesz? Manchester, Chelsea czy LiverpoolDespertado pisze:Jak to? Skoro takie kluby jak Nottingam Forest, Steaua Bukareszt, Hamburger SV mają co najmniej 1 Puchar Mistrzów to czemu żadnego nie ma taka drużyna jak Arsenal?
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 27 gru 2008, 23:32
Despertado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 gru 2008, 23:43
Despertado pisze:Dziwi mnie tylko to, że nawet tak słabe kluby mają na koncie co najmniej 1 Puchar Mistrzów
Jakoś nie czuje tego upokorzenia. No ale nie wiem ... fieldy jak tam z Twoim upokorzeniemDespertado pisze:A brak tego pucharu, na tle drużyn które go już zdobywały, wygląda trochę upokarzająco
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 27 gru 2008, 23:49
Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 gru 2008, 0:45
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 28 gru 2008, 20:07
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 gru 2008, 20:30
pojutrze...Duch pisze:Jutro trzeba kibicować Hull
marne pocieszenie....Duch pisze:Zawsze to jakaś dodatkowa kasa na styczniowe wzmocnienia
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio