Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: 'Del Piero' » 19 gru 2008, 17:39

Bienias pisze:Udine [...] to przeciwnik pokroju Depor i Nancy
Proszę Cię... .

MENDEZ pisze:Ciekaw jestem jaka jest renoma kibiców Udine
Całego stadionu nie ma tam nawet gdy grają z Juve, Milanem czy Romą. Spodziewam się, że kibice wypełnią go gdzieś w 1/4.

Yukasz pisze:Dla mnie kluczowe będzie to jak Włosi potraktują PUEFA. W fazie grupowej zbytnio nimi nie zaprzątałem sobie głowy ale wiem że raz Di Natale odpoczywał, ostatnio grał.
Traktują dosyć poważnie. Już mnie zaczynało irytować to olewanie Uefa przez Włochów, ale rok temu Viola, teraz Udinese raczej wystawiają podstawowe jedenastki.

Bienias pisze:Lech byl lepszy od 7 druzyny La liga(fakt ze Depor gralo troche rezerowo) to dlaczego ma byc slabszym od 11 druzyny serie a (ligi slabszej)?
Serie A gorsze od La Ligi ? Może 2 lata temu tak, ale na pewno nie w tym sezonie. Średnie kluby ligi włoskiej bardzo się wzmocniły, w tym sezonie nie ma już łatwych meczów. Liga niezwykle wyrównana. Zresztą co to za bezsensowne rozumowanie? Równie dobrze można by powiedzieć: Udinese było lepsze od Totenhamu (czy jak sie to pisze :P) to dlaczego ma być gorsze od Lecha - prawda, że niedorzeczne?

Dla mnie Lech ma znikome szanse. Wszystko już zostało powiedziane przez moich 'kolegów' Calciomaniaków. Od siebie dodam, że do zespołu po kontuzji wróci obrońca Zapata.

Wróć do „Puchary Europejskie”