Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 paź 2008, 20:21
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 paź 2008, 22:57
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 06 paź 2008, 7:49
No chyba lepiej trenera wymienić niż kupić 11 nowych piłkarzy. Przecież ktoś odpowiada za to ,że tak źle grają.Akarin pisze:Zwolnic Klinsmanna?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bo piłkarze źle grają i im się nie chce to trenera zwolnić. Hala.
może i masz racje,że jest za wcześnie na ten ruchAkarin pisze:Halooo....jest październik. Półtora miesiąca za nami dopiero. Rozliczać będzie można w styczniu. Albo najlepiej po sezonie. A nie 5 października.
bufu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 07 paź 2008, 14:58
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 08 paź 2008, 19:33
trener ma odpowiadać za to, że prowadząc 3:1, kiedy wszystko wydaje sie być pod kontrolą, nagle tracimy dwie głupie zupełnie bramki?Przecież ktoś odpowiada za to ,że tak źle grają.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 10 paź 2008, 16:12
Moim zdaniem to Klinsi powinien zacząć kupować zawodników najpierw do obrony i bramki bo z tym jest bardzo krucho.Chyba zgodzisz się z tym, że sztuczne kreowanie Rensinga nie przyniosło skutku [ nie przemawia do mnie argument, że z nim w bramce nie przegrali 26 spotkań ], a jak przyniosło to negatywny.Ten chłopak nadawałby się co najwyżej [ z całym szacunkiem ] do FSV Franfurt bo jego poziom i umiejętności są marne.Do klasy Kahna brakuje mu dużo, a na pewno Butt jest od niego bardziej doświadczony.Obrona.Z prawej Oddo, mnie się nawet podoba jego gra, włącza się, nie mam żadnych zastrzeżeń, z lewej strony Lahm również pracuje, ale jest nierówny i środek obrony- moim zdaniem [ obok bramkarza ] najgorsza formacja Bayernu.Lucio to nawet trzyma poziom, ale dziwi mnie wystawianie Breno w podstawowej jedenastce, ktoś napisał, że w meczu z OL zagrał dobre zawody, jak się z tym nie zgodzę, popełniał dużo błędów, przegrywał dużo pojedynków np. z Fredem, wiem zaraz ktoś mi napisze, że jest jeszcze młody, może i jest, ale Klinsmann wie, że jest to ważny mecz i dlaczego nie wystawi na środku defensywy Demichelisa, dlaczego on gra defensywnego pomocnika, przecież może grać na stoperze, a Van Bommel w środku pomocy.Wiadomo obok niego chyba najlepiej dysponowany Bawarczyk Ze Roberto, z lewej Ribery, a po prawej Bastian.Atak to na pewno nie Toni, który tylko się przewraca, Klose - myślałem ,że po meczu z Finlandią wreszcie wróci do swojej normalnej dyspozycji, ale tak nie jest.Podolskie nie wypowiadam sie bo nie widziałem jak gra.Moim zdaniem priorytet to ściągnięcie bramkarza, środkowego obrońcy i może napastnika.Akarin pisze:Ja mam nadzieje na transfer choć....jednego z nich. Albo najlepiej Arshavina
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 10 paź 2008, 21:18
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 11 paź 2008, 0:02
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 11 paź 2008, 13:27
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 11 paź 2008, 18:13
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 14 paź 2008, 13:39
nic dodac, nic ujac. do tego przynajmniej jeden napastnik.Michał M pisze:ja podam raczej pozycje, które mnie interesują, a nie nazwiska. Żadna nowość - bardzo dobry prawoskrzydłowy + świetny DM.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 18 paź 2008, 17:23
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 18 paź 2008, 20:02
bufu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 25 paź 2008, 16:27
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 25 paź 2008, 17:30
olson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin