Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: fieldy » 06 paź 2008, 13:31

cycu pisze:idziemy na mistrza, po kolejnym, w pełni zasłużonym zwycięstwie w pięknym stylu
:think: co prawda oglądałem tylko pierwszą połowę, a więc tą przegraną, jednak pierwsze 45 minut widziałem. I byłby daleki od tak dużego chwalenia Liverpoolu, że na mistrza idą etc. O szansach na mistrza będzie można pisać, jak w marcu będą w czołówce. A do marca jeszcze troche czasu jest. W pierwszej połowie Liverpool zaskoczył in minus, niestety. Nie potrafili sforsować defensywy City, a w dodatku w obronie grali fatalnie [nie tylko przy pierwszej bramce, przecież City miało wiecej okazji].
W drugiej strzelili 3 gole, wiec już gra musiała wyglądać zdecydowanie lepiej, tylko czy te drugie 45 minut przesłaniają te pierwsze minuty ?

Na dzień dzisiejszy, dla mnie [jeśli mowa o szansach na mistrza] to największe szanse ma Chelsea. Mają tyle samo punktów, ale pomimo wielu urazów, czy też występu graczy którzy nie są w pełni sił potrafią wygrywać z naprawdę silnymi ekipami.

Mimo wszystko mam nadzieję, ze Liverpool w tym sezonie nie odpadnie za wcześnie z walki o mistrza, czyli że w okolicach wiosny szanse będzie ciągle miał spore. Jak mam być szczery to wolę ekipę Beniteza jako mistrza, niż Chelsea. [wybierajac tylko z tych 2 ekip oczywiście :]]

Wróć do „Anglia”