Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Fishbone » 05 paź 2008, 20:10

Yukasz pisze:Nikt nie oglądał meczu? Sam mecz mógł być lepszy i tu czuję lekki niedosyt. Ale przynajmniej niepewność była do samego końca. Remis uważam za sprawiedliwy wynik bo żadna z drużyn nie dominowała nad drugą.
Poza tym niemałe zdziwienie na mojej twarzy wywołuje ta paplanina o zmęczeniu Lechitów choć przyznam że się tego spodziewałem. Ale kuwa! Ludzie, tak się gra w całe Europie! I też są w takiej sytuacji drużyny nie mające szerokich ławek a mimo to jakoś żyją regularnie rozgrywając mecze dwa razy w tygodniu. A ja słucham że dopiero by się działo gdyby Lech nie był zmęczony... Z czym do Europy :?:
Jak zaczął tłumaczyć tym Lecha to też mnie to zdenerwowało. Lech grał dobrze ale nie trzeba tłumaczyć formy, że grali z Austrią 120 minut. Teraz będzie ich czekać maraton czyli liga, puchar polski i puchar uefa, więc Smuda wiedział czego chce (równorzędnego zawodnika na każdą pozycję) a Lech niech buduje się jako europejski klub i przyzwyczaja do gry co 3-4 dni. Do tego trzeba dodać, że piłkarze Lecha też grają w kadrze, więc praktycznie są w ruchu non stop ale coś kosztem walką o sukcesy. Swoją drogą dobry mecz i Legia też w lidze zaczęła grać przyzwoicie.
Ostatnio zmieniony 05 paź 2008, 20:13 przez Fishbone, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”