Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 30 wrz 2008, 20:03
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 wrz 2008, 23:29
Tak, jako DM. Chyba jedyny sensowny, jakiego mamy w składzie (i piszę to z pełną świadomością jego pechowej bramki).Sammyy pisze:W sumie możliwość jeszcze, że Martin jako DM ?
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 01 paź 2008, 11:05
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 04 paź 2008, 9:30
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 paź 2008, 17:17
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 paź 2008, 17:38
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 paź 2008, 19:16
Mogę źle życzyć klubom, trenerom czy piłkarzom ale z reguły nie ma to zastosowania w odniesieniu do kibiców i nie inaczej jest w tym przypadku. Kibic to kibic i też nim jestem więc wiem że porażki mogą boleć ble ble. Meritum - uważałem że zatrudnianie Klinsmanna jest jak kupowanie kota w worku i na razie wychodzi że w tym przypadku moje obiekcje się potwierdzająEbi pisze:Dla mnie w tym momencie Klinsmann jest zwolniony
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 paź 2008, 21:09
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 paź 2008, 21:12
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 paź 2008, 21:23
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 paź 2008, 21:25
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 04 paź 2008, 21:36
Ano właśnie. Mam to samo. Są kluby, których nie darzę sympatią, ale jak widzę jak kibice przeżywają porażki swoich klubów to jest mi ich żal. Wiem co to znaczy jak ukochana drużyna przegrywa kilka meczów pod rząd.Yukasz pisze:Mogę źle życzyć klubom, trenerom czy piłkarzom ale z reguły nie ma to zastosowania w odniesieniu do kibiców i nie inaczej jest w tym przypadku. Kibic to kibic i też nim jestem więc wiem że porażki mogą boleć ble ble.
Jak Wy będziecie nadal tak grać to nawet na te rozgrywki się nie załapiecie (a raczej na to, co powstanie na miejsce PUEFA, bo jak wiadomo to ostatni rok, w którym są te rozgrywki).Akarin pisze:A co, w przyszłym sezonie też w UEFA Cup gracie?
Buehehehe...Chłopaczek proszę Cię, ale mnie rozbawiłeśChlopaczek pisze:A Pepe juz sobie ostrzy na was zeby.
Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 05 paź 2008, 3:29
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 paź 2008, 12:06
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 05 paź 2008, 19:36
bufu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio