Re: Górnik Zabrze (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post autor: RzuR » 16 wrz 2008, 16:19

a słowo ciałem się stało...

http://www.sport.pl/pilka/1,65029,56985 ... trakt.html

czekałem długo na ten dzień...bójcie się chamy...po to co nasze wracamy!!! :D

tak żeby nie było że ten post jest jakimś wyrazem egzaltacji nadzwyczajnej z powodu nieracjonalnej wiary w to, że jeden człowiek w ciągu paru dni sklei kompletnie nieprzygotowaną grupę piłkarzy z nażelowanym jezozwierzem na czele w drużynę klepiącą Lechy, Wisły czy inne Legie....
dla mnie to po prostu krok na przód...duży, ale czy historyczny, jak tego chce pismak z wyborczej to bym się spierał...nie jesteśmy od wczoraj, to że przychodzi niezły trener, z nazwiskiem, że tak powiem wywołuje histerię średnią...jak tak patrzę wkoło to nie tylko u mnie...ale naprawdę cieszy...bardzo, bardzo wielkie mam oczekiwania, boję się tylko tego jednowładztwa u Heńka i gry...naszej kadry;) bo moze sie okazac ze natychmiastowe wypowiedzenie które sobie zastrzegł w kontrakcie może się zdarzyć zupełnie niedługo (czytając prasowy organ betonu PZPNowskiego czyli PiłkęNożną z Adasiem"trzęsąceręce"Godlewskim na czele chyba nikt nie ma wątpliwości że powinięta noga w meczach z jakże sympatycznymi południowymi sąsiadami naszymi będzie oznaczać szybki eksport Holendrów back to caraibean?)

Wróć do „Polska”