Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 29 sie 2008, 15:49
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 sie 2008, 15:55
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 29 sie 2008, 16:01
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 sie 2008, 16:06
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 29 sie 2008, 16:07
zaraz napiszą,że chcemy pół Zenita wykupićAkarin pisze:Jak myślałem o Zenicie to pomyślałem też o Pogrebnyaku, który mógłby być też dobrym wzmocnieniem.
masz racje Zenit nie sprzeda nam wszystkich swoich najlepszych piłkarzy jak ja bym miał wybierać to mój wybór padłby na Arshavina.Akarin pisze:Ale nie ma sie co oszukiwać, jak przyjdzie ktoś z tej trójki to tylko jeden.
bufu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 29 sie 2008, 16:14
Jednak jest nieco za słabym piłkarzem na Bayern. Zmiennikiem może jest wartościowym ale jak gramy z takimi klubami jak Bielefeld.Akarin pisze:Andreas to dobry zmiennik. On wie jaka jest jego pozycja w zespole i ją zaakceptował przedłużając kontrakt.
Chęci ma - owszem, ale czy umiejętności? Dla mnie Bastian gdzieś się zatrzymał.Akarin pisze:Schweini pokazuje na razie, ze chce mu sie grać. Ja bym go zostawił.
Lukas to powinien odejść już pare miesięcy temu. Nie wiem co Bayern ma na celu zatrzymując go u siebie. Chyba czekają aż jego cena spadnie i ktoś się zgłosi po napastnika co celuje we wszytsko i we wszytskich oprócz w barmkę. A co do Marka to wiem, że nie odejdzie ale daj człowiekowi pomarzyć.Akarin pisze:Lukas może iść. Mark jest kapitanem i nie odejdzie.
Niestety ...Akarin pisze:Nie zapędzajmy sie w marzeniach.
To powodzenia.Akarin pisze:Nawalic sie nie pójdę jednak, bo jutro rano mam mecz
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 30 sie 2008, 16:18
Kolejny raz się rozczarowałem naszym zarządemRummeniege: Nie będzie więcej wzmocnień
rummenigge1
Prezes Bayernu Karl Heinz Rummeniege ostudził oczekiwania kibiców w sobotnim wywiadzie, dla telewizji Premiere. Stwierdził on, że Bayern nie dokona już żadnych wzmocnień, w trwającym do poniedziałku letnim okienku transferowym.
Rummeniege zapytany o takie nazwiska jak Arshavin, Tymoschuk, Toulalan, czy Berbatov stwierdził, że są to tylko plotki wymyślone przez prasę. Wg jego słów zarząd jest przekonany, że obecna kadra jest wystarczająco silna aby sprostać zadaniom w Bundeslidze, Pucharze Niemiec i Lidze Mistrzów.
Dopiero w przerwie zimowej zarząd ma analizować sytuację i wtedy dokonać ewentualnych wzmocnień.
Słowa zarządu nie napawają więc kibiców optymizmem, jednak trzeba pamiętać, że zarząd twierdził także, że po sprowadzeniu Tima Borowskiego i Hansa Jörga Butta, nie będzie już żadnych osłabień ani wzmocnień składu tymczasem Bayern opuścił błyskawicznie Marcel Jansen, a do Monachium przybył Massimo Oddo.
bufu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 30 sie 2008, 16:24
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 01 wrz 2008, 8:53
A to Bayern o to prosił? Sądziłem, że to była po prostu decyzja DFB podyktowana tym, że 31 sierpnia wypadał w niedzielę.Metal pisze:W sumie po co Bayern prosił o przedłużenie okienka transferowego?
Lepiej już niech tego nie robia, nie pamiętam, czy kiedykolwiek sprowadziliśmy kogoś sensownego w przerwie zimowej.Metal pisze:Jeszcze dobiło mnie to że mają wszystko analizować w zimie. :Lol:
Akarin, ale Hannover był już w 3 kolejce i też świetnie z nimi zagraliśmy. Ogólnie rok temu było super - po 3 kolejkach 9 pkt, stosunek bramek 10:0. No, ale wiadomo było, że to się nie powtórzy terazAkarin pisze:Pierwszy mecz graliśmy z Hansą w pierwszej kolejce, w drugiej z Werderem. Pewnie chodzi Ci o któryś z tych meczy.Damien23 pisze:Pamiętam jak rok temu Bayern zaczynał, mecz z Hannoverem to było coś niesamowitego i była to zasługa głównie tych nowych- Hamita, Ribery'ego i Toniego. Widać, że potrzebna jest nowa krew w zespole, która doda zespołowi wiatru w żagle.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 01 wrz 2008, 9:16
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 01 wrz 2008, 9:37
Dlatego prędzej pewnie zobaczymy pakiet Tymoszczuk-Pogrebniak niż Toulalan-Benzemaj1mmy pisze:Aha , w pakiecie to pewnie będzie jakieś 80mln euro jak znam prezesa klubu , któremu kibicuję ;d
Dwa razy to może niekoniecznie, ale w Lyonie pewnie takj1mmy pisze:Rozumiem , ze z tego co napisałeś przewidujesz dwa razy wtopę Bayernu z OL ?
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 01 wrz 2008, 10:15
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 01 wrz 2008, 10:20
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 01 wrz 2008, 11:12
bufu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 01 wrz 2008, 15:08
Diamen23
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin