jak zwykle nie napisales nic z sensem
wytlumacz mi - po co mam siedziec w innym sektorze skoro wole ogladac mecz razem z kibciami barcelony a nie osobnikami ktorzy beda obraza moj klub?
wiem jednak ze wiele osob ma bilety na inne sektory i pewnie beda mieli z tego powodu problemy. tak jak pewne problemy mieli juz dzisiaj ludzie z polskiej penii
co z tego ze ktos wejdzie do sektora kibicow wisly w koszulce barcelony? obraza kogos? robi komus krzywde?
ps- zdziwisz sie zdrowo jezeli kogos z moich znajomych spotka cos niemilego (nie mowie o sobie bo jestem duzy i sam potrafie o siebie zadbac) - bo pisane wprost pogrozki przez kibicow ktorzy maja byc dzisiaj na stadionie to rzecz karalna i niezgodna z prawem. trzeba tylko wiedziec jak i gdzie to zglosic.
ps2 - pogodz sie w koncu z tym ze nie kazdy polak musi kibicowac kazdej polskiej druzynie. i nie jest to powod do obrazania go
ps3 - chodzilem po krakowie nie raz w koszulce barcelony. bylem w niej podczas poprzedniej wizyty barcelony w grodzie kraka (wtedy tez nie bylo takiej napinki jak teraz) tyle ze teraz niektorzy groza wprost. bez zadnego powodu. no moze poza tym ze nie poradzili sobie z tym ze ich druzyna trafila najgorzej jak mogla.
az tak ciezko przyjsc na mecz wylacznie po to by cieszyc sie pilka nozna? przeciez dwumecz juz rozstrzygniety. byl rozstrzygniety juz po wyniku losowania. po co grozby, napinki, obrazanie? nie rozumiem tego. szczegolnie ze w warszawie nikt nie mial problemu z ludzmi w koszulkach barcelony na zylecie. Wy jestscie inni?
a teraz zegnam bo spadam na pociag. mam nadzieje ze jak odpowiesz to bedzie to w koncu z sensem