Bzdura, absurd. Zapytaj Mentora czy nie da się chodzić w koszulce Barcelony.rkoeman pisze:to dlaczego w barcelonie czyli normalnym miescie mozna chodzic sobie w koszulce dowolnej druzyny i jakos nikt nikogo nie zaczepia?
Mam nadzieję, ze masz udokumentowane to zdjęciami, filmem, świadkami jak kibic Wisły obraża dziewczynkę. Nie masz, bo przeczytałeś czyjś komentarz na gazeta.pl, w którym ktoś nazwał dziewczynkę głupiąrkoeman pisze:dlaczego obrazaja jakas mala dziewczynke ktora moze pojsc na mecz barcelony pierwszy raz w zyciu razem ze swoim ojcem?
Jesteś wyrozumiały, ale podstawowe prawa logiki - na sektorach gospodarzy są gospodarze, nie goście.rkoeman pisze:jestem (choc ciezko mi to przychodzi) w stanie zrozumiec ze komus przeszkadza koszulka legii czy innej craxy. ale barcelony?
I tylko gdzieś w tle kołacze się pytanie: kto byłby półgłówkiem przychodząc na młyn Wisły w koszulce innego klubu?rkoeman pisze:co zlego w tym ze ktos mialby przyjsc w koszulce barcelony do sektora wisly? trzeba go straszyc bo klub nie umie sobie poradzic z polglowkami?
Projekcja - Beitar nie był obrażany, wręcz przeciwnie - napominano, by nie było żadnych tekstów anty, bo UEFA jest przewrażliwiona na punkcie mniejszości. Pokonaniem Barcelony nikt się nie jarał, większość z was - polskich kibiców Barcelony - miała to utwardzone w głowie jeszcze zanim przeczytało jakiekolwiek opinie. Jak przecyztało, to wy i tak swoje.rkoeman pisze:takiej zenady jak na forach kibicow wisly przed ta edycja ligi mistrzow jeszcze nie czytalem - najpierw obrazanie beitara, pozniej podjarka jak ograja barcelone, pozniej 'ale pokazalismy im jak sie kibicuja' az do jawnych pogrozek pisanych w necie.
Na pewno mieszkasz w Polsce...rkoeman pisze:]na szczescie poglowki zapominaja ze w necie nikt nie jest anonimowy i jezeli komus przyjdzie do glowy zabrac komus koszulke badz cos mu zrobic prokuratura sie tym zajmie
...czy też jesteś przedstawicielem innej cywilizacji, nie mającej pojęcia o życiu w tym kraju? Czy też Kraków leży w innej strefie geograficznej gdzieś między Afganistanem, Gruzją, Irakiem i Miastem Bogarkoeman pisze:mam tylko nadzieje ze ci dzielni kibice z krakowa nie zrobia krzywdy jakiemus malolatowi czy dziecku i jezeli koniecznie musza sie ponapinac zrobia to do kogos doroslego i duzego. i zrobia to normnalnie a nie z przewaga 1 do 10.
Szacunek. Na sektorze Barcelony to może do ciebie podejść pan policjant w kasku, tarczą i z gazem jak zaczniecie wyrywać krzesełkarkoeman pisze: jako socio wybieram sie na sektor gosci. [...] gwarantuje ze te wiekie netowe kozaczki do mnie nawet nie podejda mimo ze bede w koszulce barcelony.
rkoeman pisze:koniec buractwa [...] przyjezdza do Was wielki klub i powinniscie sie cieszyc ze mozecie sie czegos nauczyc [...] wszak krakow to intelektualna stolica polski. zapomnialem.. [...] polskie ciucmoki musza uskuteczniac napinke mimo ze graja z klubem ktory jest od nich lepszy o lata swietlne? [...]