Re: 3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz]

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: 3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz]

Post autor: rkoeman » 26 sie 2008, 15:17

nie sa. odebrano im prawa do penii i powoli odbieraja im karty socio. juz wielu stracilo swoje przywileje

bylem na stadionie wisly. chocby na meczu realu z wisla. kibicowalem realowi. ale ze mnie zly polak :(

jako socio wybieram sie na sektor gosci. boje sie tylko ze cos moze sie stac jakiemus dzieciakowi ktorego marzeniem jest zobaczenie meczu swojej ulubionej druzyny. a jakis sportowiec nie wytrzyma cisnienia.

chyba zapomniales ze nie gadasz z dzieckiem brylancik :] bylem na wielu meczach naszej wspanialej ligi polskiej jak i na meczach polskiej reprezentacji. wiec doskonale wiem jakie realia panuja w polsce. dlatego apeluje - jezeli komus cos sie stanie i straci np koszulke by sie do mnie odezwal. ip kilku osob mam zabezpieczone. i beda pierwsi w kolejnosci do sprawdzenia przez policje - pogrozki sa w polsce karalne. szczegolnie takie

btw - dlaczego gdy legia grala z barcelona nikt sie nie napinal i nikt nikogo nie ganial za koszulki klubu w katalonii? ciekawi mnie to. nawet nikt nikomu nie grozil

wiesz ze w krakowie jest wielu ludzi z katalonii i moga niechcecy wejsc na zly sektor i miec problemy? mimo ze nikomu nie zawinili. chca zobaczyc dobry mecz - najlepszej polskiej druzyny z barcelona. co w tym zlego?

to powod zeby im grozic i obrazac?

ps - ja wiem ze wiekszosc kibicow to normalni ludzie. ktorzy nie robia nic zlego. wielu znam i mam z nimi kontakt. z kilkoma napije sie po meczu piwa. niestety za zenujace rzeczy odpowiada zawsze mniejszosc ludzi przy biernej postawie pozostalych. szkoda. szkoda ze niektorzy koniecznie chca popsuc pilkarskie swieto i mozliwosc obejrzenia niezlej druzyny z niezlej ligi

w imie czego to wszystko? chorego pojecia patriotyzmu?

Wróć do „Puchary Europejskie”