Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy
Reputacja: 0

Post autor: Marco » 15 sie 2008, 22:35

Jarzinho pisze:
Z tego co cytowałes nie iwem skad wynika, że Lech sprzedał wszystko KKS Lech... nie Amice.
z prasy i wypowiedzi z tamtych czasów nie chce mi się teraz szukać dokładnych źródeł.

dowiedz się więcej jak powstał(a) (spółka) KKS Lech Poznań SA z kosmosu?

otoz to WKP Lech Poznań sprzedał (wspomniane rzeczy) Amice Wronki przemianowanej na KKS Lech Poznań SA o tym świadczy KRS drogi"kolego" bo jakim cudem KKS Lech Poznań mógł być wpisany do rejestru przedsiębiorstw w 2002? czyżbyś nie wiedział kto mógł być wtedy wpisany?

jeszcze jedna ciekawostka:

Amica Sport S.S.A
Województwo: wielkopolskie
Miasto: Wronki
Ulica nr: Leśna 15 A
NIP: 787-19-38-871
Regon: 634359262

Dane kontaktowe

KKS Lech Poznań Spółka Akcyjna
ul. Bułgarska 5/7
60-320 Poznań
NIP: 787-19-38-871
Regon: 634359262

cóż za zbieżność co??:D
a może cud "gospodarczy" że dwa podmioty w jednym kraju mogą posługiwać się tym samym NIP-em i numerem REGON? :lol:

Reszte chyba kazdy juz dawno wiedzial. Tylko ciagle sie pytam w czym masz problem w całej tej sytuacji.
ja nie mam żadnego problemu to mi się robi jakieś zarzuty o nie nazywanie Lechem klubu z Poznania mam do tego prawo i podstawy. bronię swojego zdania i odpowiadam argumentami a przeciwargumentów nie widzę 8)

Dla kibiców z Poznania jest to Lech ja prawa takiego nie odmawiam, poloniści z W-wy uważają, że to ich Wielka Polonia też im tego prawa nie odmawiam, ale pozwolisz, że będę miał swoje zdanie, swoje argumenty a czy je ktoś uzna czy nie (zwłaszcza w Poznaniu i okolicach) to mnie mało interesuje :)

Poszukam jeszcze cytatu Majchrzak, który powiedział ,że dla kibiców z Poznania cyfry w KRSie nie będę istotne :) pozwolisz jednak, ze dla innych Krajowy Rejestr Sądowy to bardzo konkretny zapis w państwie o nazwie Polska.

Wróć do „Polska”