3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz] - Strona 9

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 sie 2008, 19:26

teraz przez kilka dni kibice bialej gwiazdy beda sie ludzili ze awansuja do LM :D wszak zasluzyli na to!

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 15 sie 2008, 19:27

rkoeman pisze:teraz przez kilka dni kibice bialej gwiazdy beda sie ludzili ze awansuja do LM :D wszak zasluzyli na to!
mogłbyś się nie wypowiadać za kibiców Wisły?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sie 2008, 19:30

Dodam jeszcze, że składy powinny widnieć również w innym miejscu (tam gdzie mamy raporty dotyczące danego meczu - nie chce mi się znowu pisać instrukcji bo to nieistotne), ale nie ma ich i dotyczy to wszystkich rozegranych dotychczas spotkań a więc informacje są po prostu nieuzupełnione. Dotyczy to nie tylko Barcelony :]

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 sie 2008, 19:36

wypowiadam sie tylko o tych ktorych komenty czytam w necie. zartujac sobie

bo choc w to nie wierze to przepisy sa proste - jezeli jakims cudem tak bylo wiadomo jaka moze byc decyzja :D

ale nie wierze w rewelacje jakiegos dziwnego portalu. prasa w europie juz dawno by o tym pisala

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 15 sie 2008, 19:37

wszak kazdy sposob osiagniecia dobrego rezultatu jest dobry.

Wlasnie rkoeman, nie wypowiadaj sie za kibicow Wisly, niech sami sie wypowiedza. Szkoda tylko, ze ci co tak glosno krzyczeli zagineli.

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 15 sie 2008, 19:39

mistyk pisze: Szkoda tylko, ze ci co tak glosno krzyczeli zagineli.
bo ci co zawsze najwięcej krzyczą mają potem g..o do gadania dotyczy to głównie tych normalnych kibiców :wink:

najwięcej zawsze do powiedzenia przed,a otem siedzą cicho przynosząc Wiśle, Legii czy innemu klubowi i kibicom wstyd.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 sie 2008, 19:42

rkoeman pisze:teraz przez kilka dni kibice bialej gwiazdy beda sie ludzili ze awansuja do LM :D wszak zasluzyli na to!
mistyk pisze:Wlasnie rkoeman, nie wypowiadaj sie za kibicow Wisly, niech sami sie wypowiedza. Szkoda tylko, ze ci co tak glosno krzyczeli zagineli.
<Mentor nie widzi zadufania i arogancji, tylko pewność siebie> [']

Pokazała Barcelona Wiśle miejsce w futbolowym szeregu. Imponujące :lol2:.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sie 2008, 21:18

To by spowodowało, że mecz w Karkowie bylby tak bogaty albo jeszcze lepiej w bramki dla Barcy, a przyjemnoscia jest ogladanie kolejnych bramek dla Blaugrany. Tak za duzej strzelaniny moze nie być.
Ciezko mi w to uwiezyć, bo jednak nikt o tym nie wspominał, a przecież byłaby to bomba medialna. Pewnie ta bombe wynalazł Bednarz bo on w papierkowych sprawach zna sie jak malo kto.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 sie 2008, 21:22

Bednarz pracuje na futbol.pl :shock:.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sie 2008, 22:38

piwus pisze:Bednarz pracuje na futbol.pl

Ktoś im musial dać cynk sami raczej by sie nie domyslili, a kazdy wie, że takie sprawy adwokat Bednarz potrafi wytropic bo na przepisach i prawie zna sie jak malo kto. :wink: Osobiscie myslalem, ze info wyszlo z Dziennika, ale to osobna kwestia.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 15 sie 2008, 22:45

Jarzinho pisze:Ciezko mi w to uwiezyć, bo jednak nikt o tym nie wspominał, a przecież byłaby to bomba medialna.

pamietam dokladnie ze koemntujacy mecz maciek iwanski wspominal przy okazji wejscia hleba na boisko ze bialorusina nie bylo w skladach ktore otrzymali dziennikarze przed meczem ale dodal tez ze to drobiazg. tez sie dziwie ze nikt nie poruszyl tego tematu bezposrednio po meczu

Awatar użytkownika
bufu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 16 sie 2008, 0:33

Jeśli okażę sie to prawda to Wisła ma szanse na awans zamurują dostęp do bramki ale raczej to nie możliwe ale zawsze trzeba wierzyć. Hehe :D

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 16 sie 2008, 4:49

Jeżeli to okaże się prawdą to jestem ciekaw rewanżu, bo w nim żeby BArca awansowała to wydaje mi się że będą musieli strzelic 5 bramek, bo wydaje mi się że u siebie Wisła jedną strzeli.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2008, 11:41

Na dzień dzisiejszy nic nie wskazuje na to, aby mogła to być prawda tak więc nie wiem czy jest o czym pisać, ale jeżeli mamy być dokładni to:
Asteniu pisze:jestem ciekaw rewanżu, bo w nim żeby BArca awansowała to wydaje mi się że będą musieli strzelic 5 bramek, bo wydaje mi się że u siebie Wisła jedną strzeli.
W takiej sytuacji Barcelona potrzebowałaby czterech bramek a nie pięciu.

Tak czy inaczej powtórzę jeszcze raz, że jedynym tropem dziennikarzy jest rzekomy brak Hleba na liście, którą oni dostali :]

Po cichu liczyłem, że wysoka porażka Wisły w pierwszym spotkaniu ostudzi nieco zapędy naszych dziennikarzy, ale jak widać są wystarczająco kreatywni, aby ciągnąć szopkę dalej :lol:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 16 sie 2008, 11:50

wiesz Mentor, dopoki pilka w grze... :P

Hiszpanska prasa z tego co widzilem nie pisze nic o tej ewentualnej pomylce. jesli fakt braku zgloszenia Hleba okazalby sie prawda to bardzo jestem ciekaw jak na to zareaguje uefa. jakos nie wierze w ten walkower, pewnie skonczy sie na grzywnie czy cus.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”