3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz]

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 14 sie 2008, 11:25

:lol:

Pique zajrzał śmierci w oczy, ale wyszedł z tego cało :wink:

Jak do tej pory nie imponuje mi Keita. Gra nieźle, ale Toure wygląda dużo lepiej. Malijczykowi brakuje chyba jeszcze pewności. Yaya niech wraca do pełni zdrowia i pierwszego składu. Seydou będzie idealnym zmiennikiem. Zbyt często razem nie pograją chociaż i takie mecze pewnie będą.

Ciekaw jestem kto będzie grał na prawej obronie pod nieobecność Alvesa :think: Wychodzi na to, że Puyol a w środku pewnie Pique chociaż i Caceres mógłby dostawać szanse.

Ofensywny Xavi - to mi się podoba.
Berik pisze:nawet Pedrito robil z graczami mistrza Polski co chcial.
Pedro jak dla mnie co najwyżej średni mecz, ale w sumie to nie odstawał za bardzo od kolegów. Tak czy inaczej spodziewałem się więcej bo w sparingach grał lepiej a Wisła nie zagrała lepiej od wcześniejszych sparing-partnerów.

[EDIT]
Pisakk pisze:
Berik pisze:Czemu grali na zolto?

Bo Wisła ma dużo lepszych negocjatorów. Nie dość, że nie zgodzili się na rozegranie pierwszego meczu w Krakowie, to jeszcze załatwili, że Barca u siebie zagra w strojach wyjazdowych! Szacun.
Gospodarze musieli wybiec na murawę w drugim komplecie strojów. Taką decyzję podjął arbiter spotkania, kiedy stwierdził, że podstawowe barwy Barcelony są zbyt podobne do kolorów obu kompletów strojów, które krakowianie zabrali ze sobą do Katalonii – czerwonego (pierwszego) i niebieskiego (drugiego).

W rewanżu Barça zagra w podstawowym komplecie strojów, Wisła zaprezentuje się na biało.

Wróć do „Puchary Europejskie”