Akcja Carlesa w obronie super nie wiem z czego się tak Hierro śmiał
Zapewne ze "starego dobrego Puyola"
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 sie 2008, 8:25
Akcja Carlesa w obronie super nie wiem z czego się tak Hierro śmiał
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 14 sie 2008, 8:48
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 14 sie 2008, 9:10
Berik pisze:Czemu grali na zolto?
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 14 sie 2008, 9:26
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 14 sie 2008, 11:21
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 sie 2008, 11:25
Pedro jak dla mnie co najwyżej średni mecz, ale w sumie to nie odstawał za bardzo od kolegów. Tak czy inaczej spodziewałem się więcej bo w sparingach grał lepiej a Wisła nie zagrała lepiej od wcześniejszych sparing-partnerów.Berik pisze:nawet Pedrito robil z graczami mistrza Polski co chcial.
Pisakk pisze:Berik pisze:Czemu grali na zolto?
Bo Wisła ma dużo lepszych negocjatorów. Nie dość, że nie zgodzili się na rozegranie pierwszego meczu w Krakowie, to jeszcze załatwili, że Barca u siebie zagra w strojach wyjazdowych! Szacun.
Gospodarze musieli wybiec na murawę w drugim komplecie strojów. Taką decyzję podjął arbiter spotkania, kiedy stwierdził, że podstawowe barwy Barcelony są zbyt podobne do kolorów obu kompletów strojów, które krakowianie zabrali ze sobą do Katalonii – czerwonego (pierwszego) i niebieskiego (drugiego).
W rewanżu Barça zagra w podstawowym komplecie strojów, Wisła zaprezentuje się na biało.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 sie 2008, 11:52
Nie wiem czy w LM można używać genetycznie zmodyfikowanych piłkarzyTak, jak powiedział kiedyś dyrektor Bednarz, to są zupełnie inni genetycznie zawodnicy - przekonuje Boguski. - Ta technika, ta wydolność, jest nieporównywalna z tym, co my prezentujemy.
Jak Henry miały tak wyglądac w sezonie jak wczoraj z wisła to iniesta mógłby iść do środka pola Titi na lewy atak a Kaita mógłby być powoli wprowadzany do składu. tylko czy mecz z Wisła może być miarodajnyMentor pisze:Jak do tej pory nie imponuje mi Keita. Gra nieźle, ale Toure wygląda dużo lepiej
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 sie 2008, 12:26
Przecież cały czas tak gramygrzegorzfcb pisze:Jak Henry miały tak wyglądac w sezonie jak wczoraj z wisła to iniesta mógłby iść do środka pola Titi na lewy atak
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 sie 2008, 12:55
Dawno tak smiesznego komenta nieprzeczytałemCHarlie pisze:No niestety mam dla kibiców Barcelony złe wiadomości. Przeprowadziłem analizę i wychodzi, że wasza Barca wcale nie jest faworytem. Nie jest pewne, czy trzecia drużyna Hiszpanii zagra takim składem, ale nawet jeśli nie, to nie ma to większego znaczenia.
Oto ta analiza:
Bramkarz: Pawełek i Valdes są niedoceniani i o obu mówi się, że są za słabi, żeby reprezentować takie kluby jak Wisła i Barcelona. Jednak Pawełek w tamtym sezonie puścił jednak tylko 0,55 gola na mecz, a Valdes aż 0,88 gola na mecz. Tak więc 1-0 dla Wisły
Prawa obrona: Baszczyński vs Dani Alves - podobni gracze, obaj świetnie radzą sobie w ofensywie, a czasem zapominają o obronie. Remis, tak więc 2-1 dla Wisły
Środek obrony: Cleber vs Marquez - Cleber wyznaje zasadę, że piłka może koło niego przejść, ale zawodnik z piłką już nie. MArquez takiej zasady nie wyznaje stąd punkt dla Wisły. 3-1
Środek obrony; Diaz vs Puyol - Puyol został uznany za najlepszego obrońcę mistrzostw Europy. Diaz z kolei regularnie gra w reprezentacji Kostaryki. W dodatku Diaz wygląda trochę jak Ronaldinho. W dodatku jest wyższy od Puyola. Ale niech będzie remis. 4-2 dla Wisły
Lewa obrona: Piotr Brożek vs Abidal - Kolejna porównywalna para, Piotr jest lepszy w ofensywie, a Eric ciut lepszy w obronie. Remis, 5-3 dla Wisły.
Prawa pomoc: Łobodziński vs Hleb - Po tym co pokazał Łobodziński z Beitarem chyba nie ma wątpliwości kto jest lepszy. Czy Hleb zaliczył kiedyś asystę przewrotką? Nie wydaje mi się. W dodatku reprezentant Białorusi jest nowy w Barcelonie i jeszcze nie jest zgrany z drużyną, czego o Łobo powiedzieć nie można. Punkt dla Wisły, 6-3.
Defensywny pomocnik: Sobolewski vs Yaya Toure - obaj dysponują niezłym uderzeniem z dystansu i obaj są dobrzy w destrukcji. Remis 7-4
Defensywny pomocnik: Cantoro vs Keita - Mauro może ma za sobą najlepsze lata, ale to wciąż świetny defensywny pomocnik i doświadczony, czego o Keicie nie można powiedzieć. Jednak Seydou też nie jest złym graczem, więc niech będzie remis, jednak ze wskazaniem na Mauro. 8-5 dla Wisły.
Ofensywny pomocnik: Jirsak vs Xavi - Jirsak w Wiśle aklimatyzował się długo, ale już wiosną prezentował wyborna dyspozycję. Xavi coś tam grał na mistrzostwach Europy, więc też nie jest zły. Obaj potrafią zagrać dobrą prostopadłą piłkę, jednak o takiej bombie z dystansu jaką na Jirsak Xavi może tylko pomarzyć. W dodatku Jirsak strzelił bramkę Liverpoolowi, a Xavi wraz z całą drużyną Barcelony dał dupy przeciwko Liverpoolowi 1,5 roku temu. Punkt dla Wisły. 9-5
Lewa pomoc: Boguski vs Iniesta. Iniesta na ME grał na skrzydle i nie wychodziło mu to najlepiej, zdaniem niektórych był najsłabszym ogniwem mistrzów Europy. Natomiast Boguski to urodzony skrzydłowy, który wyróżnia się wielką pracowitością i walecznością. Oczywiście punkt dla Wisły, 10-5
Napastnik: Paweł Brożek vs Henry - Guardiola nie lubi Eto'o, więc pewnie zagra Henry. Paweł Brożek to prawdziwa maszynka do strzelania goli, jest w znakomitej formie i boja sie go wszyscy bramkarze. Henry w dobrej dyspozyzji był pare lat temu, teraz jest cieniem piłkarza z Arsenalu, a jego wyczyny strzeleckie nie umywają się do wyczynów Brożka. Kolejny punkt dla Wisły, 11-5.
Wynik 11-5 dla Wisły, ale postanowiłem jeszcze porównać 2 istotne rzeczy.
Trener: Maciej Skorża vs Josep Guardiola - Skorża ma doświadczenie, zdobył w Polsce wszystko co było do zdobycia. A Guardiola? Piłkarzem był dobrym, ale póki co jako trener nie osiągnął nic. Punkt dla Wisły, 12-5.
Kibice: Kibice Wisły dopingują swój zespół przez 90 minut, kibice Barcelony przez 90 minut wpierdalają popcorn. Jak piłkarze Barcelony usłyszą doping przy Reymonta to pewnie się posrają ze strachu. Kolejny punkt dla Wisły 13-5.
Wynik 13-5 nie pozostawia żadnych wątpliwości. Barcelona nie ma szans w starciu z Wisłu i będzie grać tylko o uniknięcie kompromitacji. Ale nie martwcie się Puchar UEFA to całkiem przyjemne rozgrywki, dzięki którym będziecie mogli skupic się w końcu na PD, gdzie od 2 lat leje was Real. Pozdrawiam
Berik pisze:Czemu grali na zolto?
Slim91

Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 sie 2008, 17:15
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 15 sie 2008, 17:34
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sie 2008, 18:27
Hmm jakoś ja te składy znalazłemO tym, że może być coś na rzeczy świadczy strona UEFA. Mimo że od meczu minęło już kilka dni, nie zostały wciąż podane oficjalne składy zespołów z meczu FC Barcelona - Wisła Kraków.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 15 sie 2008, 18:48
podaj linkHmm jakoś ja te składy znalazłem
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 sie 2008, 19:06
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio