3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz]

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 13 sie 2008, 14:48

lisek_chz pisze:Skorża w udzielonym wywiadzie dla TVP stwierdził, że rozpracował sobie Barcelonę. Myślałem, że to jest niemożliwe.
Facet mówił, że GKS Tychy to może być niewygodny rywal, z szacunkiem o wszystkich ligowcach, jego kurtuazyjne wypowiedzi o Beitarze były cytowane przez prasę z adnotacją "Wisła boi się mistrza Izraela" i teraz mówi "rozpracowałem sobie Barcelonę ". No tak, to brzmi jak Skorża :lol:.
lisek_chz pisze:W przypadku jakiejkolwiek porażki, Skorża będzie się tłumaczył, że nie mógł skorzystać z usług kilku podstawowych zawodników 8)
8) 8) 8) 8)
CHarlie pisze:Mnie się wydaje, że zagra Łobodziński na prawym skrzydle, a na lewym Boguski. Obaj pokazali więcej niż Zieńczuk w meczach z Beitarem
Tak to powinno wyglądać, ale raczej sądzę, że Boguski zmieni Lobo w drugiej połowie. Ewentualnie wystąpi za Jirsaka.

Co do meczu nie mam żadnych oczekiwań z wyjątkiem nadziei na brak blamażu. Chociaż jak widziałem sytuację Polonii Bytom sam na sam to pomyślałem sobie, że Barca będzie miała takich piłek z kilkanaście, a wykorzystuje je Eto'o czy Henry z zamkniętymi oczami. I mając świadomość, ze Diaz lubi sobie zagrać do rywala, a Cleber spóźnić się w ostatniej fazie akcji, to będziemy mieli kanonadę. A jak Wisła potrafi bronić mieliśmy przykład w Jerozolimie, gdzie przegrali mimo prowadzenia. Ten mecz Wisła jedzie przetrwać, grać może (!) będzie na Reymonta.

Mimo wszystko podnosim "splesniala glowke" dumnie. Oby Wisła na przekór wszystkim pokazała dobrą piłkę. Wygrana też może być. Myślę, że w takim wypadku paru osobom lole poszłyby w pięty :lol:.

Wróć do „Puchary Europejskie”