Maestro Ty "jesteś" teraz jak Moggi ! I bez obrazy !!!!
Chodzi mi oto że jak Juve wygyrało z pomoca sedziów to siedział cicho a jak przegrywał to zacza klepać głupoty !!
Po 1 !! Co miał powiedzieć Moreno jak zarabiał ok. 1 miliona euro a gdy został oddani do Hiszpani i wiedział że nie wróci do Milan to zacza swoja gierke ! Tak samo było z Roque aaa weż teraz pod uwage to byly wypowiedz a nie wyroki i procesy trwajace 5 lat, Del Piero był jednym z głównych w epokowej aferze a nadal jest smybolem i nie wzostał wyrzucony czy sprzedany i jest w kadrze...... Milan wyrzucił tych co byli podajrzani Inter i Kallone tez na bruk Chelsea i Mutu wont i tak by zrobil każdy klub do to jest nie do pomyslenia by kapitan miał w latach świetności dodatnie wyniki ......
MU nie wyżuciła Rio Ferdinanda a dla czego ?? Bo to była taka sytuacja jak ze Stamem nie złapali tylko za nie stawienie sie na kontrole !!!!!
I ty wipisałeś 6 nazwisk ale oprócz Pippo i Davidsa którzy mieli dość Juve i (chyba metod przywracania sprawności) Odeszli wiec teraz na pewno nie biorą ale i jedeni drugi wie co znaczyło dla nich gra w Juve ... hańbe
Po. 2 Szaunek do rywala ?? Hmmmm .... komu jak komu ale mi tego słowa nie mówić do ja portawi docenić klase rywala ale o dopingu mam zdanie jedno na całe życie to jest nóz w serce piłki i zakały są wszedzie ale nie wszedzie (bo juve jako 1) zostało oskarzone i skazany pan lakaż za świedome podawanie Epo i inny środków w Latach świetności !!! Jako klub a nie poszczególny piłkarz !!!
ZADAŁEŚ PYTANIE ::: A czy Ty jesteś dumny z tego, że się zaliczasz do tych, co tak mówią??
Dumny z wyzywania rywala ????!!!!! to ty chyba nadal myślisz że ja ma 15 lat i zasypiam czytając brawo sport !! Chłopie dumny to moge być ze zwyciestwa Milan, ladniej gry rossonerich, 17 scudetto czy 6 pucharów Europy ! Ale z wyzywania !?? na pewno nie Moje zdanie na tamet dopingu nie zmienia sie od ok. 13 lat gdy zaczełem kumać co to zioło i faza to zobie uswiadiomłem jako młody chłopak co jeszcze można brac jak po worku ganji miałem taką jazde ......
Powiem Ci coś choc nie powiniem bo to jest sprawa osobista Kiedys dawno dawno temu miałem poważne kłopoty ... przez to że zauwarzyłem coś co mi nie pozwoliło nie zaregdować: 20 latek sprzedał i wciągał raje z łepkami w ok. 17 roku życia jak by nigdy nic ! Przez rurke 50 zł dwóch w nosa a jeden do mordy !!!!! Żeby nie taksówkarze zabił by kolesia pociałem mu rece że ma sznyty pewnie do tej pory a tak długie jak by grama rosypac na rece !! Chciałem by wciagna wszystko co mial przy sobie sam przy mnie ale że nie panowałem juz pózniej nad soba i dziekuje tym taksówkarzą ...... bo nie wiem co by ......
I to była rekacja taka jak zawsze bo gdy widze gówniarza na fazie a ksiązki w plecaku to mnie nosi. I tak bedzie zawsze podobnie jest z dopiongiem bo jak raz wzieś to drugi jest juz smakowiwszy i bardzie pożadany za pierwszym razem nie zabiło to drugi też nie zabije ...... !!!!! Myślisz że czemu Del Piero nie ma formy czy Montero czy Ferrera ?? oczywiscie mozna powiedzieć że mało trenuje ale bardziej jest wytłumaczalne to że kiedys brał a teraz nie bierze wiec teraz mia na tych potrzebnych składników a ordanizm jest juz wyczeramy i potrzebuje by wrócić na właściwy funkcjowana. Sam pale joity i wiem że powinnem przestac to nie sztuka jest skończyć sztuką jest wogłe nie zaczynać !!!! bo to jest juz troche niepokojace gry bije sie w czesie impreski rekordy jak dużego blanta ukręcisz ...Ale to nie koka czy pixy czy raje czy sterydy czy Epo ..... I JESZCZE JEDNA SPRAWA KTÓRA PO WCZORAJSZYM DNIU RZUCA CZARNE SWIATŁO NA TWOJA OSOBE W MOICH OCZECH ! UWIERZ MI ŻE NIE CHODZI O WOJNE CZY WYZYWANIE ALE TO POKAZAŁO ŻE CHYBA KTOŚ TU ŻLE MYSLI ...
INTER : ROMA 2:0 dwie bramki Siniszy !! Twój komentarztył taki że nie lubicz serba za to że opluł Mutu i zachował sie hamsko ja np. frajer
Takie zachowanie ostatnio jest "modne" Totti , Angulo, El Hagi Diouf czy Ronney
I zadam Ci jedno pytanie czy oplucie rywala jest hamskie (bez wątpienia) i frajerski i takicy grcze zasługuja na brak szacunku w 100% to jak normalny zapalowy kibic powyzej 20 roku zycia który śledzi rozgrywki ligowe jak na fana piłki przystało ma traktować Juventus po aferze epokowej ?? Bo ja czegoś u nie rozmumiam ?? Jak Sinisza Totti prostaki za jeden hamski wyszyn to jakie ma byc spojrenie na Del Piero czy inny graczy z w barwach juve ?????????????????