Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obi » 05 sie 2008, 21:55
Obi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sie 2008, 22:44
Jeżeli Ronaldinho nie wykonywał świetnie wolnych to ciekaw jestem skąd mu się uzbierało tyle bramek po stałych fragmentach. Wykonywał ich po kilkanaście w każdym meczu czy może po prostu zawodnicy w murze padali na ziemię w momencie strzału a bramkarze uciekali z bramki?Tardelli pisze:Ronaldinho zawsze dla mnie był świetny we wszystkim tylko nie w wolnych.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 05 sie 2008, 23:01
kaczy pisze: Co do Juninho do gol strzelony przeciwko Sedan na 1-0 w 88 minucie półfinałowego spotkania pucharu Francji jest chyba najpiękniejszym i najważniejszym w jego karierze Smile
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 06 sie 2008, 0:48
Jedyny Brazylijczyk w Barcie, który budził popłoch swoimi wolnymi nazywał się Vitor Borba....Mentor pisze:Jeżeli Ronaldinho nie wykonywał świetnie wolnych to ciekaw jestem skąd mu się uzbierało tyle bramek po stałych fragmentach. Wykonywał ich po kilkanaście w każdym meczu czy może po prostu zawodnicy w murze padali na ziemię w momencie strzału a bramkarze uciekali z bramki?Tardelli pisze:Ronaldinho zawsze dla mnie był świetny we wszystkim tylko nie w wolnych.
Tardelli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 06 sie 2008, 1:29
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 06 sie 2008, 9:56
Pamiętam taki mecz... to chyba p. UEFA był: Milan-Barca i pojedynek na wolne Albertiniego i Rivaldo.Tardelli pisze: Jedyny Brazylijczyk w Barcie, który budził popłoch swoimi wolnymi nazywał się Vitor Borba....Rivaldo
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan » 06 sie 2008, 10:23
Lewan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bundy » 06 sie 2008, 11:19
Mentor pisze:Jeżeli Ronaldinho nie wykonywał świetnie wolnych to ciekaw jestem skąd mu się uzbierało tyle bramek po stałych fragmentach. Wykonywał ich po kilkanaście w każdym meczu czy może po prostu zawodnicy w murze padali na ziemię w momencie strzału a bramkarze uciekali z bramki?
Bundy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 06 sie 2008, 16:15
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: skula10 » 06 sie 2008, 16:39
skula10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 sie 2008, 16:41
Totti?FeRo pisze:poza tym sneijder, becks, riquelme, totti, del piero, pirlo
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PhenoM » 06 sie 2008, 17:46
PhenoM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 sie 2008, 19:07
Cris7