Meastro ale o które pytanie Ci chodzi Bo tam tyle dzieci typu Dcu czy Selecta że az nie wiedomo czy oni sie wstydza teraz że juce brało koks czy sa podjarani że Del Piero brał !!!!
Wiec napisz mi na jakie pytanie !!?
Ja postaram sie narazie zgadnąc !! Może chodz o to że dwaj pikarze byli coś tak podejrzani czy obgadywani bo tak też mogło być ! Pierwsza sprawa żadnemu z graczy Milanu nie udowodnione że sie koksował po drugie kontrone piłkarckich federacji nie wykryły nic a po trzecie ja było podejdzenie MILAN ZWOLINŁ GRACZY PODEJRZANYCH ! JEDEN GRA TERAZ W NIEMCZECH A DRUGI W HISPANI !! Sąd nie wydła zadnego wyroku dla nich czy lekarza Milan tylko Juve i to jest wstyd !!
Wy Del Piero nazywacie symbolem ? On w klubie który by chciał byc czysty nie znalazł by miejsca na stadionia a co dopiero z kadrze (ławie) A jeszcz transfer Mutu ćpuna na odwyku ! To jest choroba ale z tego nie da sie wyjśca midzy 3 a 5 kolejką !!!!!! Nie kiedy to trwa całe życie .........
AAaaa mam do Ciebie pytanie ?? Czy ty uwazasz sie za kibica czy tylko sezonwego sympatyka i po sezonie zmiana barw ?? Bo jak jesteś oddany barwa [ a po Twoich wypowiedzach mozna tak wnioskować ] to powiedz mi czy dla Ciebie afera z EPO w Juve nie jest hańbą . Czy ty jesteś dumny jak w europie nazywaja juve "ZAKAŁY SERIE A czy DOPINGOWCE CZY NAWET OBRAZAJA JESZCZE GOZEJ" !??
Czy Ty nie rozumiesz że to połorzyło hańbe na klubie z turynu ?? Czemu kibiców nie ma ?? bo maja gdzieś koksy które grały niby dla nich ale na wspomaganiu ! I tak jest nie cane biletów czy godzina meczu bo oni dłużej zyją w Europie !.... Wszyscy tu na stronie nie potrafia zrozumieć czemu Juve ma zaledwie grupke kibiców ! Nie kiedy goście maja wiecej ! Wstydza sie ich ! I wola chodzic na AC Torino
A czemu tak jest bo honor ma nawet kibic i dla zakał nie ma miejsce w sporcie !!
Tylko sie nie uność bo ja zdania nie zmiania na temat doipngu w sporcie dla tego napisałem Ci co mysle ja i ludzie na świecie ! A zadze Ci przewczytać post tego tematu od początku ..
CO Z TYM MOGGI ! OSZUST ?? CZY NIE ...........
DLA MNIE BEDZIE LEPIEJ JAK WYKOPIA GO Z SERIE A I NIE DLA TEGO ŻE TO "ZAWODNIK" RYWALA TYLKO DLA TEGO ŻE *EPOKOWA AFERA* JUVE PRZYNIOSLA HAŃBE NIE TYLKO TURYŃCZYKA ALE I W PEWNYM STOPNIU SERIE A!!!!