Wróć! W mówieniu o kulawym że jest kulawy chyba nie ma nic złego. Toż to stwierdzenie faktu. Jak wolisz się oszukiwać że jest inaczej to twoja sprawa. Poziom polskiej ligi weryfikuje gra w pucharach. A ta chyba najlepiej nie wygląda. Imo za bardzo nie ma się z czego cieszyć że Legia z Lechem (oby) awansują dalej. Tak samo nie świętowałbyś faktu że Barcelona zagra w fazie grupowej LM bo to powinna być formalność. Niespełnienie tego to katastrofa.piwus pisze:Wyśmiewanie polskiej ligi to jak kopanie kulawego bezdomnego. Niewidomego. I z AIDS.
Zieńczuka jako jednego z najlepszych grajków ligi wiele osób widziało w kadrze. Skoro jest tak dobry to dlaczego było tak słabo - opieram się na opiniach innych. Poza tym Benhałer pewnie się na niego uwziął a Brożkowi uwierzę że jest dobry jak 'się pokaże' na zachodzie. A jak wiemy tego nie zrobi a co najwyżej by grzał ławę więc jak reszta Polaków jest słaby. Na polską ligę dobry, na coś więcej za słaby.
Dobra zostawmy Wiślaków i w rewanżu razem trzymajmy za nich kciuki żeby zagrali na przekór mnie i awansowali
To chyba transferów nie będziepiwus pisze:Wzmocnienia będą jak zapłacisz za nie Mr. Green. I jeszcze musisz wyszukać tych zawodników, którzy mogą wzmocnić Wisłę, za kwotę na jaką cię stać. Myślę, że to łatwizna. Tylko Cupiał z Bednarzem rujnują polską piłkę.
Napisałem że meczu nie widziałem więc chciałem się dowiedzieć jak zagrał Brożek (poza strzeleniem gola) i inni. Zero w tym sarkazmu.Brożek? Ćwierć sytuacji, jedna bramka - czyli słabo.
Ostatnio zauważyłem że Ci się dowcip wyostrzył
Przecież napisałem relację z Białorusi! Kibole ruszyli na Moskwę a Białorusi już nie maCiekawe czy pół Białorusi już zrównane z ziemią jak to przewidywał pewien „rzetelny” pismaczek i śmietanka kibicowska tego forum? Think