Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 lut 2005, 17:29

Widze że troche tamet nie chcąco zmieniłem :D Bo zaszliśmy na Di Canio, Lazio i Canal + ale nadal nie chyba nie rozumniemy

Tu nie chodzi o to że ja jestem antyjuve Tylko 16 latki nie widza co to znaczy koksa jak oni blanta w mordzie to 10 gramach w "płucach" nie mieli to co dopiero koks !! Moggi został publicznie oskarzony i to pokazuje że Juve nie jest tylko w doping zamieszane ale i inne rzeczy Bo kto o zdrowym mysleniu wyzywa go od oszustów i oskarża publicznie ?? Nie czy jest w tym coś !! Jak czytam komentarze "kibiców" Juve na strnie to wynika z nich że kazdy jest dumny że Juve to koksowia była [bo chyba juz nie jest] i maja mokro jak moga napiasć Forza czy grande a zaden (a by najmiej połowa) z nich nie pojedzie na Delle Alpi a teraz tak sie odwrócili zaden nie idzie do baru ma mecz derbowy z nastewieniem albo my wyjdziemy zywi albo oni :D Gwarantuje Ci jedno że jak byśmy sie znali lepiej i byś wpadł do mnie na "weekende pijaństwo ligowe" :D to byś wiedział o czym mówie. Szacunek mozna mieć do najwiekszego wroga ale czy to co nazywa sie sportem nie jest niszczone przez doping korupstwo i machloijki ?? A zanosi sie na to że Moggi stoi za wszystkim.

A jeszcze poruszając temat C+ mówi wiekszośc ludzi nie stac ! Duzo ludzie jest zdania że to jest nie potrzebna a wiekszości rodzice malych kibiców. Tylko jest pytanie co to za kibic który nie oglada co tydzien swojego klubu w tv przynajmiej bo jak kogos nie staćna stadion w tych czasach (trudnych dla wiekszości) na dekorer to o wyjężdzie nie wspomne ........ Wiec mozna chyba rozruznic kibiców na ylko co Maja szacunek na tych co Lubia i na tym co .......... kochaja wsój klub !!!

Wróć do „Wracając Do Meritum”