Liverpool nie gral w najsilniejszym skladzie.czeher pisze:malo wiesz.... Liverpool - Wisla itp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 28 lip 2008, 19:54
Liverpool nie gral w najsilniejszym skladzie.czeher pisze:malo wiesz.... Liverpool - Wisla itp
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 lip 2008, 20:09
no i co z tego ze kilku nie zagralo - myslsiz ze w sparingu Real desygnuje najmocniejszy skladMartinho pisze:Liverpool nie gral w najsilniejszym skladzie.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 28 lip 2008, 20:11
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 lip 2008, 20:16
z Toba jak z dzieckiem to jest sport i wsyztsko mozliwe sam wiesz skoro kilka razy upierdieles na kursie 1,15Martinho pisze:A ja bym ci mogl podac milion odwrotnych przykladow. To ze zespol nie zaczal przygotowan to nie znaczy ze ma przegrac albo zremisowac ze slabszym zespolem.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 28 lip 2008, 20:26
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 lip 2008, 20:42
Bo Werder nie zaczal treningow jak real kilka dni temu, bo nie jest to dla nich 2sparing a dla niektorych graczy nawt pierwszyMartinho pisze:Np dlaczego Werder prowadzi teraz 2-0 z St Gallen ktory jest w pelni sezonu, w przeciwienstwie do Werderu?
dla mnie ma wiele wspolnegoMartinho pisze:Chodzi mi o to ze gowno ma wspolnego to ze jakis zespol dluzej ma treningi.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 lip 2008, 20:44
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FeRo » 28 lip 2008, 21:31
FeRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 28 lip 2008, 21:41
Wisła nie przegra. Beitar to nie jest taki zajebisty zespol jak myslicie.FeRo pisze:beitar 1
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 lip 2008, 21:47
Za to Wisła jest zajebistym zespołem.Ja chyba się skuszę na zagranie awansu Beitaru.Kurs dość fajny prawie 2 złote.Wisła nie przegra. Beitar to nie jest taki zajebisty zespol jak myslicie
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 28 lip 2008, 22:00
Nie, Legia jest lepsza.EnJoy's pisze:Za to Wisła jest zajebistym zespołem
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 lip 2008, 9:33
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 lip 2008, 11:01
Powalajacy argumnet jezeli chodzi o mecz Beitar - Wisla....Martinho pisze:EnJoy's napisał:
Za to Wisła jest zajebistym zespołem
Nie, Legia jest lepsza
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 29 lip 2008, 11:16
czeher pisze: Proponuje zagrac na Legie.. Surprised Cool
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 lip 2008, 13:20
Dynamo pucharowe wyjazdowe mecze gra slabo. Nie warto.majer13 pisze:A co powiecie żeby zagrać Dynamo Zagrzeb grają z jakimś Słoweńskim zespołem a kursik ponad 2.00 więc kusi
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio