Operacja "Czyste ręce" ... - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy uważasz, że wyroki ogłoszone przez Corte Federale, w sprawie Calciopoli, są sprawiedliwe??

Tak
27
42%
Nie
37
58%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lut 2005, 11:38

TigeR o.k :D ale wywnioskowałeś "drugą strone medalu" z mojej wypowiedzi ......

Chwyciłeś sie C+ ! Mieszkamy w Europie i co to jest telewizja kodowana w tych czasach ?? Który mam wiek ??

To jest nic --- tylko dla już dojrzałych ludzi bo idzie płaci i ogląda ale zarabia na to on --- a nie rodzice !! bo jak można łapkowi 15 letniemu kupia dekodera za 120 zł miesięcznie tylko dla meczy jak wielu uważa !! Jak dużo ludzi ledwie ma na życie !!!

Jak za widze gówniarza który mówi lubi pisze Dumnie o zwyciestwie weirni po porażce albo barwy nasze ukochane .................. To jest mi do śmiech.

Ja też mialem kiedyś 16 lat i wiem co znaczy zbierać ma pierwszą oficjalna koszulka w barwach klubowych. Która jest w dwóch sklepach w Polsce... Tylko że to były inne czasy. Teraz gdy ktoś chce idzie i kupuje ! A jak zrobi dla klubu wszystko to co to jest koszulka mecz na żywo czy wyjadz na stadiom !!!!?? A co to za kibic bez trykotu klubowego ?? Bez flagi czy szalika albo nawet członkowstwa w kluba kibica danej druzyny !?? Ja kupije koszulki co sezon i jak bedza nadal jakieś drobne zmiany na trykocie też kupie..

Oby tylko herb scudetto został na piersi.!!!!!!!!

Reasumujac chodził mi bardziej o to że połowa z tych "kibiców " nie zdaje sobie sprawy że ich klub grał na dopingu że koksowały sie symbole i tego sie nie da wymazać ale można sie przyznać że kocham klub który sie koksaował ?? To chyba nie jest w głowach 16 latków. I nie zdaja sobie sprawy że teraz moze czekać ich jeszcze wieksze zniewarzenia ! Zobaczymy co z tym Moggi postanowią !! Popatrz na kibiców Lazio wszyscy ich od jakich tylko można wyzywaja. Ale barwy i miłośc zostały i zdanie innych sie nie liczy połowa z nich jest dumna w gestu Di Canio !! To jest może złe porównanie do Koksu to gestu Di Canio nie mozna porównac ale to jest odbierne jak zniewaga sportu....I doping zostanie w histori serie A a gest pewnie nie !!!

Tylko nie wnioskuj z tego każdy sympatym klubowy musi mieć wyżej wymieniony rzeczy !! Bo można klub szanować - lubić lub kochać !!!! A jak ktoś kocha to nie widzi problemu np. z C+ gdzie gra twój kochany klub czy koszulka za 400 zł czy wyjazdem na stadion ! Bo czego sie nie robi dla miłości ??

Jeszcze "ustawem" w Polsce sympatyków klubów serie A nie ma i pewnie nie bedzie ! I DOBRZE ale i tak połowyz tym maniaków mama by nie puściła ! A dla czego ? Może słyszała że pikarze brali doping to pomysli że tam tez moga cos brać !!!!!

Pozdrawiam !!!

**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D` ITAILA**

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 11 lut 2005, 12:22

*_For_zaza_Milan_* pisze: Popatrz na kibiców Lazio wszyscy ich od jakich tylko można wyzywaja. Ale barwy i miłośc zostały i zdanie innych sie nie liczy połowa z nich jest dumna w gestu Di Canio

tak dla wyjasnienia gestu Paolo
nie wiem co w nim widzicie dziwnego.... :roll:
chciałem przypomniec ze takim salutowaniem poslugiwali sie kiedys cesarstwo rzymskie... a wiec przodkowie LAZIALI a ze Paolo jest LAZIALI to jest tez Rzymianinem wiec ten gest przypisuje sie Rzymianom a nie faszysta....a nie stety wiekszosc ludzi uwaza ten gest wyłacznie za nazistowski i faszystowski...

TigeR
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TigeR » 11 lut 2005, 12:26

Zaza ale nie wszystkich ktorzy pracuja stac na taki wydatek 120 na miesiac nie mowiac juz o orginalnych koszulkach.Wiadomo mozna sie poswiecic ale nie kazdy jest "maniakiem" oczywiscie w dobrym znaczeniu tego słowa.

A to ze grali na dopingu to jest wiadomo teraz i w sumie to został złapany tylko Davids a Zidane sam sie przyznał ze mu podawali jakies medykamenty. a cala druzyna jest teraz "czysta" (mam taka nadzieje, bo kontrole sa bardzo dokładne) wiec nie mozna powiedziec ze to sa koksiarze bo to sie tyczy lat 90 a nie obecnych.

Co do Lazio to wole sie nie wypowiadac - najlepszym przykładem bedzie to : Thuram jak grał w Parmie miał oferte z Lazio i Juve . Wybrał Juve , dobrze wiesz dlaczego, ze wzgledu na kibiców a to co ostatnio pokazał Di Canio to moim skromnym zdaniem było głupie. I nie rozumiem jego i kibiców Lazio. Moze i sa oni z niego dumni ale ja jakos nie widze powodów do dumy.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 11 lut 2005, 12:42

TigeR pisze: Co do Lazio to wole sie nie wypowiadac - najlepszym przykładem bedzie to : Thuram jak grał w Parmie miał oferte z Lazio i Juve . Wybrał Juve , dobrze wiesz dlaczego, ze wzgledu na kibiców a to co ostatnio pokazał Di Canio to moim skromnym zdaniem było głupie. I nie rozumiem jego i kibiców Lazio. Moze i sa oni z niego dumni ale ja jakos nie widze powodów do dumy.
popatrz tez z innej strony Manfredini jest ciemnego koloru skory tak samo Liverani ... wiec te plotki o kibicach LAZIO sa przesadzone a co do transferu Thurama tak do konca to nie wiem czy thutam przeszedł do jubve tylko z przez LAZIALI

TigeR
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TigeR » 11 lut 2005, 15:25

ok LAZIO prawda, ale o ile sie nie myle (ale nie jestem pewien na 100%) to obydwoje sa Włochami wiec to jest calkiem inna sprawa bo to sa ich rodacy wiec jak mozna nielubic swojego??(a jesli sie myle to : wyjatek potwierdza regule) a ilu jest "obcych" pilkarzy w Lazio o ciemnym kolorze skory?
A co do Thurama to wiadomo ze nie tylko przez to nie przeszedl do Lazio, ale na pewno mialo to jakies znaczenie, bo postaw sie w jego sytuacji, to gdzie wolałbys grac w klubie w ktorm nie lubia "ciemnych" piłkarzy czy w klubie ktorego kibicom to nie przeszkadza i nie mam na mysli tylko Juve lecz takze inne kluby i ich kibicow.
Pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lut 2005, 17:29

Widze że troche tamet nie chcąco zmieniłem :D Bo zaszliśmy na Di Canio, Lazio i Canal + ale nadal nie chyba nie rozumniemy

Tu nie chodzi o to że ja jestem antyjuve Tylko 16 latki nie widza co to znaczy koksa jak oni blanta w mordzie to 10 gramach w "płucach" nie mieli to co dopiero koks !! Moggi został publicznie oskarzony i to pokazuje że Juve nie jest tylko w doping zamieszane ale i inne rzeczy Bo kto o zdrowym mysleniu wyzywa go od oszustów i oskarża publicznie ?? Nie czy jest w tym coś !! Jak czytam komentarze "kibiców" Juve na strnie to wynika z nich że kazdy jest dumny że Juve to koksowia była [bo chyba juz nie jest] i maja mokro jak moga napiasć Forza czy grande a zaden (a by najmiej połowa) z nich nie pojedzie na Delle Alpi a teraz tak sie odwrócili zaden nie idzie do baru ma mecz derbowy z nastewieniem albo my wyjdziemy zywi albo oni :D Gwarantuje Ci jedno że jak byśmy sie znali lepiej i byś wpadł do mnie na "weekende pijaństwo ligowe" :D to byś wiedział o czym mówie. Szacunek mozna mieć do najwiekszego wroga ale czy to co nazywa sie sportem nie jest niszczone przez doping korupstwo i machloijki ?? A zanosi sie na to że Moggi stoi za wszystkim.

A jeszcze poruszając temat C+ mówi wiekszośc ludzi nie stac ! Duzo ludzie jest zdania że to jest nie potrzebna a wiekszości rodzice malych kibiców. Tylko jest pytanie co to za kibic który nie oglada co tydzien swojego klubu w tv przynajmiej bo jak kogos nie staćna stadion w tych czasach (trudnych dla wiekszości) na dekorer to o wyjężdzie nie wspomne ........ Wiec mozna chyba rozruznic kibiców na ylko co Maja szacunek na tych co Lubia i na tym co .......... kochaja wsój klub !!!

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 11 lut 2005, 18:09

TigeR pisze: a ilu jest "obcych" pilkarzy w Lazio o ciemnym kolorze skory?
Manfredini ma obywatelstwo WKS :]
Dabo Francuzem
Cesar Brazylijczykiem i Liverani jest włochem

FORZA SS LAZIO PER SEMPRE
pozdr.

TigeR
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TigeR » 12 lut 2005, 12:23

Lazio masz racje pomyliłem sie sorki, jest w Lazio kilku ciemnoskórych pilkarzy.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 12 lut 2005, 13:28

TigeR pisze:Lazio masz racje pomyliłem sie sorki, jest w Lazio kilku ciemnoskórych pilkarzy.
no lozz

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 12 lut 2005, 14:14

Może wróćmy do tematu głównego tzn do Pana Luciano Moggiego. Jeśli o mnie chodzi to delikatnie mówiąc nie przepadam za nim. Nie lubię ludzi dwulicowych, fałszywych i takich którzy po trupach dążą do celu, a Moggi właśnie taki jest. Dla niego nie ma znaczenia jak ważnie by dopiąć swego. Nie raz udowodnił, że potrafi napsuć sporo krwi rywalowi. Jakoś nie chce mi się wierzyć, aby był on do końca ucziciwy. Nie wiem czy zarzuty, które pod adresem Moggiego wysunął Pieroni są wiarygodne. Czas pokaże. Jednak nie sądzę, by ktos na poczekaniu potrafił wymyśleć aż tak poważnie oskarżenia....

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 12 lut 2005, 17:01

No tak, może i Moggi nie jest święty ale tak jest w wielu klubach nie tylko we Włoszech. Moim zdaniem 'mięczak' długo nie pobyłby na tak ważnym stanowisku. Znajomości się liczą i tak jest nie od dziś

jeszcze raz napisze:
jeśli Moggi kręci to out, bo nie chcemu krętaczy w Juve, ale dopuki nic mu nie udowodniono wciąż jest jednym z nas
i pamiętajmy, że Juve ma nie tylko 'przyjaciół' ;) ale także ma b. wielu wrogów

Zaza, jeszcze nie odpowiedziałeś na moje komentarze

zajżyj do newsa:
"Moggi- Pieroni: interwencja włoskiego rządu" (to już w archiwum z 10 lutego)

WSZYSCY ZAJŻYJCIE!!!!

czekam na OBIEKTYWNĄ wypowiedz fana najczystrzego klubu na świecie

FORZA CZYSTA SERIE A!!!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 lut 2005, 19:40

Meastro ale o które pytanie Ci chodzi Bo tam tyle dzieci typu Dcu czy Selecta że az nie wiedomo czy oni sie wstydza teraz że juce brało koks czy sa podjarani że Del Piero brał !!!!

Wiec napisz mi na jakie pytanie !!?

Ja postaram sie narazie zgadnąc !! Może chodz o to że dwaj pikarze byli coś tak podejrzani czy obgadywani bo tak też mogło być ! Pierwsza sprawa żadnemu z graczy Milanu nie udowodnione że sie koksował po drugie kontrone piłkarckich federacji nie wykryły nic a po trzecie ja było podejdzenie MILAN ZWOLINŁ GRACZY PODEJRZANYCH ! JEDEN GRA TERAZ W NIEMCZECH A DRUGI W HISPANI !! Sąd nie wydła zadnego wyroku dla nich czy lekarza Milan tylko Juve i to jest wstyd !!

Wy Del Piero nazywacie symbolem ? On w klubie który by chciał byc czysty nie znalazł by miejsca na stadionia a co dopiero z kadrze (ławie) A jeszcz transfer Mutu ćpuna na odwyku ! To jest choroba ale z tego nie da sie wyjśca midzy 3 a 5 kolejką !!!!!! Nie kiedy to trwa całe życie .........

AAaaa mam do Ciebie pytanie ?? Czy ty uwazasz sie za kibica czy tylko sezonwego sympatyka i po sezonie zmiana barw ?? Bo jak jesteś oddany barwa [ a po Twoich wypowiedzach mozna tak wnioskować ] to powiedz mi czy dla Ciebie afera z EPO w Juve nie jest hańbą . Czy ty jesteś dumny jak w europie nazywaja juve "ZAKAŁY SERIE A czy DOPINGOWCE CZY NAWET OBRAZAJA JESZCZE GOZEJ" !??

Czy Ty nie rozumiesz że to połorzyło hańbe na klubie z turynu ?? Czemu kibiców nie ma ?? bo maja gdzieś koksy które grały niby dla nich ale na wspomaganiu ! I tak jest nie cane biletów czy godzina meczu bo oni dłużej zyją w Europie !.... Wszyscy tu na stronie nie potrafia zrozumieć czemu Juve ma zaledwie grupke kibiców ! Nie kiedy goście maja wiecej ! Wstydza sie ich ! I wola chodzic na AC Torino

A czemu tak jest bo honor ma nawet kibic i dla zakał nie ma miejsce w sporcie !!

Tylko sie nie uność bo ja zdania nie zmiania na temat doipngu w sporcie dla tego napisałem Ci co mysle ja i ludzie na świecie ! A zadze Ci przewczytać post tego tematu od początku ..

CO Z TYM MOGGI ! OSZUST ?? CZY NIE ...........

DLA MNIE BEDZIE LEPIEJ JAK WYKOPIA GO Z SERIE A I NIE DLA TEGO ŻE TO "ZAWODNIK" RYWALA TYLKO DLA TEGO ŻE *EPOKOWA AFERA* JUVE PRZYNIOSLA HAŃBE NIE TYLKO TURYŃCZYKA ALE I W PEWNYM STOPNIU SERIE A!!!!

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 12 lut 2005, 21:34

Zaza zapoznaj się ponownie z newsem... chodzi mi o wszystkie moje wypowiedzi, bo chyba wszystkich nie czytałeś

piszesz:
'a z Roque rozwiazano umowe'

tym czasem Moreno mówił:
"W styczniu, w meczu z Udinese mial grac Roque Junior ale sprzeciwil sie kroplowce w piatek i zamiast zagrac wyladawal na trybunach i grozono mu, ze sprzedadza go do mniejszego klubu"

hmmm... jak grozili tak zrobili :] czyżby dlatego, że nie chciał 'brać'??

Moreno powiedział, że widział jak piłkarze brali więc nie pisz, że potem Moreno i Roque odeszli... wg. Moreno "piłkarze brali" którzy?? nie wiem... i Ty też nie... może wszyscy... a może to jedna wielka bzdura?? nie wiem i Ty też nie...
------------------------------------------------------------------------------------
jestem fanem Juve odkąd zacząłem sie interesować piłką (czyli jak miałem jakieś 4/5lat to już biegałem za piłką, i znałem skład Juve na pamięć) i tak zostanie do końca życia!! zapewniam Cię...
afera dopingowa jest chańbą, nie przeczę. Nic do Ciebie nie mam ale wk***ia mnie to, że nie posługujesz się argumentami tylko wyzwiskami na klub i piłkarzy.

nie przypominam sobie newsa o dopingu, tylko o Moggim, to Wy wjechaliście na doping

napisałeś:

"KAPITAN DAWAŁ JEKO PIERWSZ !!!!"

"A teraz ławe grzeje bo dawno nie dostawał po kablach i formy niby nie ma !!!!!"

"DEL PIERO TO JEST WASZ NIBY SYMBOL -- KTÓRY SIE KOKSOWAŁ JAK ĆPUN NA DWORCU BYLE DO JUTRA :) "

"Co meastro napisał ?? własna teorie a nie sadowy wyrok na ZAKAŁY KOKSY Z PUSTEGO DELLE ALPI !!!!"

moja teoria poparta jest wypowiedzią jednego z piłkarzy Milanu.
lekarz się przyznał... i Moreno też się przyznał... czemu ze sprawą Milanu nic nie zrobiono?? to pytanie pozostanie bez odpowiedzi...

wjeżdżasz na Del Piero, a czy któryś z piłkarzy Juve został skazany przez sąd?? czy Del Piero został skazany?? tylko pomówiony... jak Twój Milan

Szanuje Twoje zdanie ale boli mnie- jako kibica- gdy porównujesz Alexa do "dworcowego ćpuna" zwłaszcza, że nikt wcześniej nie wyzywał w taki sposób waszych piłkarzy. Wg. sądu piłkarze nawet nie wiedzieli, że dostają 'niecztyste' środki... mówili im, że dostają legalne środki

i tu kolejny cytat z artykułu:
"Mimo, iż większość członków rodziny Juventusu, tj. udziałowcy, prezesi oraz piłkarze nie mieli pojęcia o całym incydencie..."

gdyby przyjąć Twoj tok myślenia, to wyjdzie, ze takie gwiazdy jak: Del Piero, Zidane, Ravanelli, Davids, Inzaghi,Montero, Deshamp... są/ byli gwiazdami tylko dzięki dopingowi...

wjeżdżasz na Juve, a tak naprawde niewiele wiesz o sprawie... jak my wszyscy... poza tym, że lekarz został skazany. Myślisz, że w prasie napisali całą prawdę?? dziennikarze szukają sensacji... albo połowy nie napisali albo napisali o połowę za dużo (jak to zwykle bywa)

i pamiętajmy, że Juve ma także wielu wrogów, może nawet najwięcej we Włoszech, czy myślisz, że to przez afere dopingową?? może... ale Juve nie jest pierwszym i ostatnim klubem zamieszanym w doping

wypominasz Mutu??

u was gra Stam, swego czasu zawieszony za doping... Inzaghi, który rzekomo koksował w Juve... w Interze gra Davids, wieszany za doping... no i Kallon (co prawda wyrzucony z tego co wiem), w Manchesterze gra Ferdinand (myślisz, że na prawde zapomniał udać się na badania?? doświadczony profesjkonalista zapomniał?? to tak jakby zapomniał podatrzeć d*** wstając z kobla... ;)... tyle z pamięci nie wiem czy może ktoś jeszcze??

a poza tym Mutu został zawieszony za kokaine a nie za doping, a to różnica!!

wiem, że nie zmienisz zdania co do dopingu i wierz mi, ja mam podobne... ale co się stało to się nie odstanie, to hańba, o której trzeba zapomnieć, a nie rozgrzebywać bez powodu... a Wy podjeżdżacie tym kibiców Juve przy każdej okazji, do tego ostro prowokującymi tekstami

wiem, że kibice Juve też wyzywają ale Wy nie jesteście lepsi:
'a sposcic to ci sie moge na szalik jufentusu...' (nie Ty to napisałeś ale to tylko przykład)
gdzie jest ten szacunek dla rywala, o którym się tyle mówi???? To nie jest pytanie tylko do Ciebie Zaza ale do wszystkich... także kibiców Juve
PO CO SIĘ WYZYWAĆ??

sory, że nie na temat postu ale musiałem to z siebie wywalić... ;)

o Moggim napisze jeszcze raz, i po raz 100:
jeśli kręci to out!! bo nie chcemy krętaczy w Juve... ale dopuki nic mu nie udowodniono wciąż jest jednym z nas...

uffff.....
nie wiem czy dziś jeszcze sobie pogadamy, bo muszem spadać i nie wiem czy dziś bede... może późnym wieczorem ;)
pozdro

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 12 lut 2005, 21:40

jeszcze jedna sprawa ;)

piszesz:
Czy ty jesteś dumny jak w europie nazywaja juve "ZAKAŁY SERIE A czy DOPINGOWCE CZY NAWET OBRAZAJA JESZCZE GOZEJ" !??

odp:
nie ,nie jestem dumny, że tak mówią. Jestam dumny z tego, że jestem kibicem Juve i z tego co osiągneli w CAŁEJ swojej historii. A czy Ty jesteś dumny z tego, że się zaliczasz do tych, co tak mówią??

Nie pisz posta pod postem bo za to są ostrzeżenia. Jako, że jesteś nowy takowego nie dostaniesz ;) //Tomusmc

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lut 2005, 12:51

Maestro Ty "jesteś" teraz jak Moggi ! I bez obrazy !!!!

Chodzi mi oto że jak Juve wygyrało z pomoca sedziów to siedział cicho a jak przegrywał to zacza klepać głupoty !!

Po 1 !! Co miał powiedzieć Moreno jak zarabiał ok. 1 miliona euro a gdy został oddani do Hiszpani i wiedział że nie wróci do Milan to zacza swoja gierke ! Tak samo było z Roque aaa weż teraz pod uwage to byly wypowiedz a nie wyroki i procesy trwajace 5 lat, Del Piero był jednym z głównych w epokowej aferze a nadal jest smybolem i nie wzostał wyrzucony czy sprzedany i jest w kadrze...... Milan wyrzucił tych co byli podajrzani Inter i Kallone tez na bruk Chelsea i Mutu wont i tak by zrobil każdy klub do to jest nie do pomyslenia by kapitan miał w latach świetności dodatnie wyniki ......

MU nie wyżuciła Rio Ferdinanda a dla czego ?? Bo to była taka sytuacja jak ze Stamem nie złapali tylko za nie stawienie sie na kontrole !!!!!

I ty wipisałeś 6 nazwisk ale oprócz Pippo i Davidsa którzy mieli dość Juve i (chyba metod przywracania sprawności) Odeszli wiec teraz na pewno nie biorą ale i jedeni drugi wie co znaczyło dla nich gra w Juve ... hańbe

Po. 2 Szaunek do rywala ?? Hmmmm .... komu jak komu ale mi tego słowa nie mówić do ja portawi docenić klase rywala ale o dopingu mam zdanie jedno na całe życie to jest nóz w serce piłki i zakały są wszedzie ale nie wszedzie (bo juve jako 1) zostało oskarzone i skazany pan lakaż za świedome podawanie Epo i inny środków w Latach świetności !!! Jako klub a nie poszczególny piłkarz !!!

ZADAŁEŚ PYTANIE ::: A czy Ty jesteś dumny z tego, że się zaliczasz do tych, co tak mówią??

Dumny z wyzywania rywala ????!!!!! to ty chyba nadal myślisz że ja ma 15 lat i zasypiam czytając brawo sport !! Chłopie dumny to moge być ze zwyciestwa Milan, ladniej gry rossonerich, 17 scudetto czy 6 pucharów Europy ! Ale z wyzywania !?? na pewno nie Moje zdanie na tamet dopingu nie zmienia sie od ok. 13 lat gdy zaczełem kumać co to zioło i faza to zobie uswiadiomłem jako młody chłopak co jeszcze można brac jak po worku ganji miałem taką jazde ......

Powiem Ci coś choc nie powiniem bo to jest sprawa osobista Kiedys dawno dawno temu miałem poważne kłopoty ... przez to że zauwarzyłem coś co mi nie pozwoliło nie zaregdować: 20 latek sprzedał i wciągał raje z łepkami w ok. 17 roku życia jak by nigdy nic ! Przez rurke 50 zł dwóch w nosa a jeden do mordy !!!!! Żeby nie taksówkarze zabił by kolesia pociałem mu rece że ma sznyty pewnie do tej pory a tak długie jak by grama rosypac na rece !! Chciałem by wciagna wszystko co mial przy sobie sam przy mnie ale że nie panowałem juz pózniej nad soba i dziekuje tym taksówkarzą ...... bo nie wiem co by ......

I to była rekacja taka jak zawsze bo gdy widze gówniarza na fazie a ksiązki w plecaku to mnie nosi. I tak bedzie zawsze podobnie jest z dopiongiem bo jak raz wzieś to drugi jest juz smakowiwszy i bardzie pożadany za pierwszym razem nie zabiło to drugi też nie zabije ...... !!!!! Myślisz że czemu Del Piero nie ma formy czy Montero czy Ferrera ?? oczywiscie mozna powiedzieć że mało trenuje ale bardziej jest wytłumaczalne to że kiedys brał a teraz nie bierze wiec teraz mia na tych potrzebnych składników a ordanizm jest juz wyczeramy i potrzebuje by wrócić na właściwy funkcjowana. Sam pale joity i wiem że powinnem przestac to nie sztuka jest skończyć sztuką jest wogłe nie zaczynać !!!! bo to jest juz troche niepokojace gry bije sie w czesie impreski rekordy jak dużego blanta ukręcisz ...Ale to nie koka czy pixy czy raje czy sterydy czy Epo ..... I JESZCZE JEDNA SPRAWA KTÓRA PO WCZORAJSZYM DNIU RZUCA CZARNE SWIATŁO NA TWOJA OSOBE W MOICH OCZECH ! UWIERZ MI ŻE NIE CHODZI O WOJNE CZY WYZYWANIE ALE TO POKAZAŁO ŻE CHYBA KTOŚ TU ŻLE MYSLI ...

INTER : ROMA 2:0 dwie bramki Siniszy !! Twój komentarztył taki że nie lubicz serba za to że opluł Mutu i zachował sie hamsko ja np. frajer

Takie zachowanie ostatnio jest "modne" Totti , Angulo, El Hagi Diouf czy Ronney

I zadam Ci jedno pytanie czy oplucie rywala jest hamskie (bez wątpienia) i frajerski i takicy grcze zasługuja na brak szacunku w 100% to jak normalny zapalowy kibic powyzej 20 roku zycia który śledzi rozgrywki ligowe jak na fana piłki przystało ma traktować Juventus po aferze epokowej ?? Bo ja czegoś u nie rozmumiam ?? Jak Sinisza Totti prostaki za jeden hamski wyszyn to jakie ma byc spojrenie na Del Piero czy inny graczy z w barwach juve ?????????????????

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”